Αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ: Ο Τάσος Μπακασέτας υποδέχεται τον Χρήστο Κουρφαλίδη
- Η συμβουλή του αρχηγού στο νέο πρόσωπο της Εθνικής Ομάδας
Ένα όνομα-έκπληξη, τον Χρήστο Κουρφαλίδη, είχαν οι πρώτες κλήσεις του Γουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ομάδα για τα φιλικά παιχνίδια με τη Ρουμανία (25/3) και το Μαυροβούνιο (28/3).
Ο 19χρονος μέσος της Κάλιαρι μιλάει αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για την πρώτη του κλήση στην Εθνική Ομάδα και αναφέρει πώς την έμαθε και πώς αντέδρασε.
Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Τάσος Μπακασέτας υποδέχεται τον Χρήστο Κουρφαλίδη και τον συμβουλεύει τι πρέπει να κάνει για να καθιερωθεί. Μιλάει ακόμα για το νέο ξεκίνημα που κάνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον Γουστάβο Πογέτ, τα δύο φιλικά με τη Ρουμανία και το Μαυροβούνιο και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι ήρθε η στιγμή να επιστρέψει η Εθνική Ομάδα στα τελικά των μεγάλων διοργανώσεων.
Δείτε πώς υποδέχτηκε ο Τάσος Μπακασέτας τον Χρήστο Κουρφαλίδη και τι δηλώνουν οι δύο παίκτες της Εθνικής Ομάδας αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ:
Θεσσαλονίκη: 43χρονος παρενόχλησε 20χρονη σε μπαρ κι αυτή τον έδειρε με τον σύντροφό της
09:40
«ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΘΟΡΑΣ» ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ: Το «εύφλεκτο» 2026 για την κυβέρνηση - Οι μεγάλες προκλήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη
09:30
Επτά μικρές νίκες για το περιβάλλον και το κλίμα που σημειώθηκαν μέσα στο 2025
09:30
Θύμα επίθεσης 79χρονος στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος 31χρονος τον χτύπησε και τον έριξε στο έδαφος
09:30