ΣΠΟΡ

Super League: Νέα δεδομένα στη μαχη παραμονης - Ελπιζει ο Απόλλων

Super League: Νέα δεδομένα στη μαχη παραμονης - Ελπιζει ο Απόλλων

Με το πρώτο γκολ από τις 20 Φεβρουαρίου, ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού στο «Γεώργιος Καμάρας», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των Play Out του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Αμπιόλα Ντάουντα (34’) ήταν ο «χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ που κατάφερε να περιορίσει σημαντικά την επιθετική δραστηριότητα του συλλόγου από το Αγρίνιο, παραμένοντας ωστόσο στην τελευταία θέση και το -5 από την προτελευταία Λαμία.

Δεν ανέδειξε νικητή το εξαιρετικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Νεάπολη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Out του πρωταθλήματος της Super League. Ιωνικός και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, σε ένα παιχνίδι που «σημαδεύτηκε» από τον σοβαρό, αλλά ευτυχώς δίχως περαιτέρω επιπτώσεις, τραυματισμό του Φράνκο Ρομέρο στο 19ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη στον Βασίλη Μάντζη (3’, 52’), αλλά οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν με τους Πάολο Φερνάντες (65’) και Τομ φαν Βέερτ (71’πέν.).

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των Play Out του πρωταθλήματος της Super League. Οι Περιστεριώτες «οφείλουν» το βαθμό στον Ανδρέα Γιαννιώτη που πραγματοποίησε σωρεία επεμβάσεων κρατώντας απαραβίαστη την εστία του ενώ σε μια περίπτωση, είχε και τη βοήθεια του δοκαριού, στην προσπάθεια του Πίτσου Ατιένζα (52’). Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς απέτυχαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους αλλά και το αριθμητικό πλεονέκτημα που τους «χάρισε» στο 85’ ο Ντένις Αλιμπεκ με την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε.

Αν και δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 2-1 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των Play Out του πρωταθλήματος της Super League. Πασχάλης Στάικος (29’) και Λουίζ Φελίπε (76’πέν.) σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια. Ο Λούκας (51’) είχε ισοφαρίσει προσωρινά γι’ αυτή του Τζιανλούκα Φέστα που δύσκολα, πλέον, θα αποφύγει την προτελευταία θέση και τη διαδικασία των μπαράζ για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ