Συγκλονίζει ο Κρίστιαν Έρικσεν: «Υπάρχουν στιγμές που λέω ευτυχώς ζω ακόμα»
Στις στιγμές που βιώνει ακόμα και τώρα μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία για το Euro 2020, αναφέρθηκε ο Κρίστιαν Έρικσεν.
Στις 12 Ιουνίου 2021 ο Δανός μέσος κατέρρευσε, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο σκληρό μαρκάρισμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με τη Φινλανδία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Ο Έρικσεν κλήθηκε να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του πριν συμπληρώσει τα 30 έτη ζωής. Τελικά, όχι μόνο βγήκε νικητής, αλλά επέστρεψε σε ανταγωνιστικό επίπεδο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
«Άργησα πολύ να καταλάβω τι είχε συμβεί και να το αναλύσω μέσα μου. Έβλεπα την σύγχυση και την ανησυχία της οικογένειάς μου, της συντρόφου μου, των φίλων μου και άρχισα να καταλαβαίνω τι είχε συμβεί, όμως, μου πήρε αρκετές μέρες, ακόμα και μετά το νοσοκομείο, για να το σκεφτώ πλήρως. Ακόμα και τώρα όταν επιστρέφουν οι σκέψεις στο μυαλό μου, λέω “ευτυχώς ζω ακόμα...» ανέφερε ο Έρικσεν σε συνέντευξή του.
BofA: Μείωση 50% στην πλεονάζουσα ρευστότητα στην Ευρωζώνη - «Κλειδί» η πολιτική της ΕΚΤ
16:11
Στάρμερ: Η Βρετανία να διατηρήσει την ψυχραιμία της γύρω από την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
16:09
Βίντεο από τη στιγμή που drone καταρρίφθηκε πάνω από την Κύπρο
16:02
Στόχος του ιρανικού πυραύλου ήταν στρατιωτική βάση στην Κύπρο λένε τώρα οι Τούρκοι
15:54