ΣΠΟΡ

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Tο όνειρό του ζει ο Κώστας Τσιμίκας στον τελικό του Champions League

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Tο όνειρό του ζει ο Κώστας Τσιμίκας στον τελικό του Champions League
«Όταν παίζαμε στους δρόμους, πάντα λέγαμε ότι ήμασταν στον τελικό του Champions League» είπε ο Κώστας Τσιμίκας ΑΠΕ/ΜΠΕ

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσαν οι «Reds» μιλούν για τον αγώνα της χρονιάς, με τον Κώστα Τσιμίκα να λέει ότι  «όταν παίζαμε στους δρόμους, πάντα λέγαμε ότι ήμασταν στον τελικό του Champions League».

Λίγες ώρες πριν από τον αποψινό τελικό (22:00) του Champions League, που θα φιλοξενηθεί στο Παρίσι με διεκδικήτριες του τροπαίου, την Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης, ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας, τοποθετήθηκαν σε σχετικό βίντεο, που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του συλλόγου στο Twitter.

Ο πρωταγωνιστής του κυπέλλου Αγγλίας, Κώστας Τσιμίκας, θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Για να είμαι ειλικρινής είναι ένα μεγάλο όνειρο. Όταν παίζαμε στις αλάνες, πάντα λέγαμε ότι αγωνιζόμασταν στον τελικό του Champions League. Ανυπομονώ γι' αυτόν τον αγώνα. Οι φίλαθλοι μας, δίνουν τα πάντα. Όταν τους ακούμε, αυτό το συναίσθημα είναι ανεκτίμητο».

Ο διεθνής μέσος των «ρεντς», Τζόρνταν Χέντερσον, στάθηκε στην ωριμότητα της ομάδας: «Έχουμε ωριμάσει πολύ ως ομάδα και θέλουμε να φθάσουμε όσο γίνεται σε περισσότερους τίτλους. Θέλουμε να... γράψουμε την μεγαλύτερη δυνατή Ιστορία. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να το κάνουμε», ενώ ο κεντρικός αμυντικός, Βίρτζιλ Φαν Ντάϊκ, τόνισε: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι ένα όνειρο να παίξεις στον τελικό, αλλά και να κερδίσεις το τρόπαιο. Και μάλιστα να το κερδίσεις αφού το έχασες. Το χάσαμε την πρώτη φορά όλοι μαζί».

Από την πλευρά του, ο αριστερός οπισθοφύλακας, Αντριου Ρόμπερτσον, επισήμανε: «Όταν ξεπεράσαμε την απογοήτευση της Κυριακής, σκεφθήκαμε, πώς τώρα παίζουμε για το σημαντικότερο τρόπαιο. Θέλουμε να νιώσουμε ξανά αυτό το συναίσθημα», ενώ ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της ομάδας, Άλισον, σχολίασε: «Όταν κερδίζεις κάτι, ζεις μια ιδιαίτερη στιγμή. Ήλθα στην Λίβερπουλ γι' αυτού του είδους τις ευκαιρίες. Δεν είναι βέβαιο ότι θα νικήσεις και θα βρίσκεσαι εκεί, αλλά εδώ, έχω συμπαίκτες που μάχονται για τον ίδιο στόχο».

Ο Έλληνας μπακ κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, καθώς απόψε θα βρεθεί πράγματι στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα, ανέβασε στα social media ένα πολύ όμορφο εικαστικό, όπου τον δείχνει με τον πιτσιρικά εαυτό του.

Κώστας Τσιμίκας
Ο Κώστας Τσιμίκας μαζί με τον πιτσιρικά εαυτό τουInstagram

«Tsimi, Tsimi…» στους δρόμους του Παρισιού

Οι φίλοι της Λίβερπουλ λατρεύουν τον Έλληνα αμυντικό και για ακόμη μια φορά τον αποθέωσαν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Χιλιάδες οπαδοί των «Reds» έχουν ταξιδέψει στο Παρίσι για να δουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πάρτι έχει ξεκινήσει στους δρόμους, με τους φίλους της Λίβερπουλ να τραγουδούν ρυθμικά το γνωστό πλέον: «Tsimi, Tsimi, Tsimi, our Kostas Tsimikas», το οποίο είναι στους ρυθμούς του τραγουδιού των ABBA «A Man after midnight».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ