ΣΠΟΡ

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ με σκανδιναβικά πρωταθλήματα

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ με σκανδιναβικά πρωταθλήματα
ΙΝΤΙΜΕ

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών και δύο προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα πρωταθλήματα που συνεχίζονται το καλοκαίρι με πολλές και δυνατές αναμετρήσεις. Από σήμερα έως τα ξημερώματα της Τρίτης 26 Ιουλίου, διεξάγονται πολλά παιχνίδια, κυρίως στα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα, όπως αυτά της Νορβηγίας, της Σουηδίας, της Δανίας, της Φινλανδίας και της Ισλανδίας, αλλά αυτά της Λατινικής Αμερικής, όπως της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Για την 1η κατηγορία της Δανίας ξεχωρίζουν οι μονομαχίες Μίντιλαντ-Σίλκεμποργκ, Άαρχους-Βίμποργκ και Ράντερς-Οντένσε, ενώ για την 2η αγωνιστική της Ελβετίας η Βασιλεία υποδέχεται τη Σερβέτ και η Γκρασχόπερς τη Λουγκάνο. Στην 1η κατηγορία της Σουηδίας η Βάρναμο φιλοξενεί την ΑΪΚ Στοκχόλμης, ενώ στη Νορβηγία ξεχωρίζει ο αγώνας Ρόζενμποργκ-Τρόμσο. Ντέρμπι και στην 1η κατηγορία της Φινλανδίας με τις αναμετρήσεις Βάασα-Χάκα και Ούλου-Μάριεχαμν.

Δυνατά παιχνίδια υπάρχουν και στα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής, με το Σαρμιέντο-Κολόν Σάντα Φε να ξεχωρίζει στην Αργεντινή και το Μποταφόγκο-Ατλέτικο Παραναένσε στην Βραζιλία.

Διπλή ευκαιρία, σύνολο γκολ και πολλές αγορές κόρνερ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε πλήθος στοιχηματικών επιλογών όπως το Goal/No Goal, η διπλή ευκαιρία, το over/under, το ημίχρονο/τελικό, ο νικητής των κόρνερ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ακριβές σκορ, το τελικό αποτέλεσμα, η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου, τα συνολικά κόρνερ γηπεδούχου/φιλοξενούμενου.

Σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την προωθητική ενέργεια «Boost Νίκης» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Για επιλεγμένους αγώνες προσφέρεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ και η προωθητική ενέργεια «Σκορ 3», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το Σάββατο 23 Ιουλίου, στο «Σκορ 3» συμμετέχουν οι αγώνες Κόρτραϊκ-Ουντ Χέβερλε Λέουβεν (19:15) και Σεντ Τρούιντεν-Ουνιόν Σεντ-Γκιλουάζ (21:45) για την 1η κατηγορία του Βελγίου, καθώς και το παιχνίδι Αννόβερο-Σαν Πάουλι (21:30) για την 2η κατηγορία της Γερμανίας.

Την Κυριακή 24 Ιουλίου, στο «Σκορ 3» παίζονται τα παιχνίδια Άντερλεχτ-Οστάνδη (19:30) και Βέστερλο-Σερκλ Μπριζ (22:00) για την 1η κατηγορία του Βελγίου, όπως και το Άαλμποργκ-Κοπεγχάγη (19:00) για την 1η κατηγορία της Δσνίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ