ΣΠΟΡ

Eurobasket 2022: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την ήττα - Δάκρυα στην Εθνική

Eurobasket 2022: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την ήττα - Δάκρυα στην Εθνική
Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, ο Greek Freak ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο με τα αδέλφια του, Θανάση και Κώστα, τραγουδούν μαζί πριν από κάθε αγώνα τον εθνικό ύμνο ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME

Βαριά ήταν η ήττα της Εθνικής ομάδας από την Γερμανία στο Eurobasket 2022, με τους παίκτες να επιστρέφουν σήμερα στην Ελλάδα πικραμένοι που έχασαν το εισιτήριο για τους «4».

Ο σταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεχωρίζει μια στιγμή από όσα έζησε στη διοργάνωση.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, ο Greek Freak ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο με τα αδέλφια του, Θανάση και Κώστα, τραγουδούν μαζί πριν από κάθε αγώνα τον εθνικό ύμνο.

Μάλιστα, στη λεζάντα έβαλε την ελληνική σημαία και μία μπλε καρδιά, κάτι που αποδεικνύει πόσο σημαντικό ήταν και για τον ίδιο το φετινό τουρνουά.

https://www.instagram.com/p/Cid6dLBL8ww

Οι παίκτες φαίνεται πως πήραν πολύ βαριά την ήττα της Ελλάδας, καθώς πολλοί έβαλαν τα κλάμματα που δεν κατάφεραν να κάνουν ένα μεγαλύτερο βήμα στη διοργάνωση.

Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Μαμά δεν κλαίω μην στεναχωριέσαι»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο συγκινημένος είπε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα:

«Τα έβαλαν όλα. Αυτό είναι το μπάσκετ, τι να κάνουμε; Δεν θα ψάξω δικαιολογίες, απλά τα έβαλαν όλα. Ο Κώστας Παπανικολάου, ο Γιάννης, ο Λαρεντζάκης, ο Λούντζης, ο Παπαγιάννης και όλα τα παιδιά χτίζουμε κάτι ωραίο και θα έρθει η ώρα.


Μαμά δεν κλαίω μην στεναχωριέσαι. Δεν ήρθε το τέλος, είναι μόνο η αρχή.


Όσα ευχαριστώ κι αν πω είναι πολύ λίγα. Είναι ακόμα η αρχή. Εγώ δεν ήθελα να τελειώσει το τουρνουά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ