Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Πονίτκα - Το ανακοίνωσε η Ρέτζιο Εμίλια
Ανανεώθηκε:
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Ματέους Πονίτκα, μιας και η Ρέτζιο Εμίλια ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πολωνού στους «πράσινους»
Η Ρέτζιο Εμίλια «πρόλαβε» τον Παναθηναϊκό και ανακοίνωσε την μετακόμιση του Πολωνού άσου στους «πράσινους». Πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» και η άφιξη του παίκτη στην Αθήνα μέσα στο επόμενο διήμερο.
«Η Pallacanestro Reggiana ανακοινώνει ότι κατέληξε σε συμφωνία με την ελληνική εταιρεία του Παναθηναϊκού B.C. για την πώληση των αθλητικών δικαιωμάτων του αθλητή Mateusz Ponitka», αναφέρει η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου.
Ο Ματέους Πονίτκα, ο οποίος έκανε «όργια» στο Eurobasket 2022 οδηγώντας την Πολωνία στην τετράδα της διοργάνωσης, έχει γεννηθεί στις 29 Αυγούστου 1993, έχει ύψος 1.98, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πρόκομ, Οστάνδη, Ζιελόνα Γκόρα, Καρσίγιακα, Κανάριας, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Ζενίτ, με τελευταίο προορισμό την Ρέτζιο Εμίλια της οποίας ωστόσο δεν πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα.
Το Starray EM-i είναι το καινούργιο plug-in υβριδικό της Geely
09:28
Λωρίδα της Γάζας: Εννέα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα - Ανάμεσα τους τρία παιδιά
09:28
Θεσσαλονίκη: 26χρονος καταγγέλθηκε για βιασμό 15χρονου σε εγκαταλελειμμένο κτήριο - Τραβούσε βίντεο
09:24
Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό: Άδειες διαμονής, ΜΚΟ και βαριές ποινές σε διακινητές
09:18