ΣΠΟΡ

Ελλάδα – Β. Ιρλανδία 3-1: Ιδανικό φινάλε στο Nations League – Με Τουρκία στα playoffs του Euro 2024

Ελλάδα – Β. Ιρλανδία 3-1: Ιδανικό φινάλε στο Nations League – Με Τουρκία στα playoffs του Euro 2024
Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις κι πανηγύρισαν το πέμπτο τρίποντο σε έξι αγώνες στον 2ο όμιλο της League C Intime/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέδειξε ότι η ήττα από την Κύπρο ήταν μια κακή παρένθεση, η οποία έκλεισε απόψε.

Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις κι πανηγύρισαν το πέμπτο τρίποντο σε έξι αγώνες στον 2ο όμιλο της League C.

Με αυτό τον τρόπο ήταν η δεύτερη καλύτερη ανάμεσα στις πρώτες της τρίτης κατηγορίας, εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των playoffs του Path C.

Η Ελλάδα θα υποδεχθεί την Τουρκία στις 21 Μαρτίου 2024, ενώ στον άλλο ημιτελικό η Γεωργία θα υποδεχθεί το Καζακστάν. Οι νικητές θα αναμετρηθούν στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου 2024, με τον γηπεδούχο να προκύπτει μετά από κλήρωση.

Όλα αυτά, βέβαια, σε περίπτωση που η Εθνική δεν καταλάβει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου της στα προκριματικά του Euro 2024.

Η κλήρωση των qualifiers θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να βρίσκεται στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας. Σε περίπτωση που βρεθεί στην πρώτη δυάδα θα πάρει απευθείας το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα αποφύγει τη διαδικασία των playoffs.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τη Βόρεια Ιρλανδία, η Ελλάδα πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κι έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό Nations League. Να θυμίσουμε ότι στο επόμενο θα βρίσκεται στη League B, καθώς εξασφάλισε την άνοδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ