ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κλειστή η Αλεξάνδρας - Αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κλειστή η Αλεξάνδρας - Αυστηρά μέτρα ασφαλείας
Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας το ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας Eurokinissi

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα μέτρα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά παλαιότερων αγώνων και όσοι φίλαθλοι δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο δεν θα μπορούν να πλησιάσουν το «Απ. Νικολαΐδης».

Η κυκλοφορία στην άνοδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σταμάτησε τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, ενώ παράλληλα έχει δημιουργηθεί τριπλός φραγμός στη συμβολή Παναθηναϊκού και Τσόχα.

Επίσης, για λόγους ασφαλείας οι θύρες 8, 9, 10, 11, 12 που βρίσκονται επί της οδό Τσόχα θα είναι κλειστές για λόγους ασφαλείας από τις 17:15 έως τις 18:15, ώρα άφιξης των δύο αποστολών στο γήπεδο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Για την αποφυγή συνωστισμού και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των φιλάθλων που προσέρχονται στο γήπεδο, θα λειτουργούν πέντε (5) σημεία προελέγχου για τον έλεγχο των εισιτηρίων, της ταυτοπροσωπίας.

Αναλυτικά οι προέλεγχοι έχουν ως εξής:

Προέλεγχος 2
Οδοί: Φιλήμονος & Τσόχα

Προέλεγχος 3
Οδοί: Τσόχα & Π. Κυριακού (επί της Τσόχα)

Προέλεγχος 4
Οδοί: Π. Κυριακού & Τσόχα (επί της Π. Κυριακού)

Προέλεγχος 5
Οδοί: Π. Κυριακού & Λ. Αλεξάνδρας

Προέλεγχος 6

Οδοί: Παναθηναϊκού & Λ. Αλεξάνδρας

Ειδικότερα:

Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 13-14 θα διέρχονται αποκλειστικά από τον Προελέγχο 6. Για το συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει ό,τι ίσχυε στους προηγούμενους αγώνες. Ο προέλεγχος Π1 με είσοδο από τις οδούς Κόνιαρη και Παναθηναϊκού δεν θα λειτουργεί.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 8-9-10-11-12 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 2 & 3.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 6-7 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 4 & 5.

Όσον αφορά τις θύρες 1-2-3-3Β-5 ο έλεγχος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά στις θύρες.

O έλεγχος των φιλάθλων στα σημεία προελέγχων δεν ακυρώνει τον έλεγχο στις εισόδους των θυρών.

Και δεν ξεχνάμε: βοηθάμε τον Παναθηναϊκό μας να φτάσει σε ακόμα μία νίκη, προστατεύουμε το σπίτι μας, τη Λεωφόρο, και δεν απαντάμε σε προκλήσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ