ΣΠΟΡ

Νίκη θέλει η Αργεντινή για να αποφύγει τη Γαλλία, μόνο αν κερδίσει προκρίνεται η Δανία

Νίκη θέλει η Αργεντινή για να αποφύγει τη Γαλλία, μόνο αν κερδίσει προκρίνεται η Δανία
INTIME NEWS
  • Πολωνία-Αργεντινή και Αυστραλία-Δανία με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

 

Ο 3ος και ο 4ο όμιλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώνονται σήμερα με μεγάλες αναμετρήσεις που κρίνουν την πρόκριση.

Το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση γίνεται στον 3ο όμιλο ανάμεσα στην Πολωνία και την Αργεντινή. Στη βαθμολογία προηγείται η Πολωνία με 4 βαθμούς και ακολουθούν η Αργεντινή και η Σαουδική Αραβία με 3 και το Μεξικό με 1.

Για δύο αποτελέσματα παίζει η Πολωνία αφού προκρίνεται και με την ισοπαλία. Η Αργεντινή παίρνει το εισιτήριο αν κερδίσει και υπό προϋποθέσεις με την ισοπαλία. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι είναι βέβαιο ότι θα κυνηγήσει τη νίκη για να εξασφαλίσει την 1η θέση στον όμιλο, ώστε να αποφύγει να συγκρουστεί με τη Γαλλία στη φάση των «16».

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σαουδική Αραβία προκρίνεται με νίκη κόντρα στο Μεξικό, το οποίο δεν είναι βέβαιο ότι θα περάσει ακόμα και αν κερδίσει.

Στον 4ο όμιλο η Γαλλία έχει προκριθεί με τους 6 βαθμούς και το 2ο εισιτήριο διεκδικούν η Αυστραλία με 3 πόντους, η Δανία και η Τυνησία με 1. Μόνο νίκη θέλει η Δανία για να προκριθεί στο ματς με την Αυστραλία, η οποία λογικά περνάει και με την ισοπαλία. Η Τυνησία για να ελπίζει πρέπει να κερδίσει τη Γαλλία.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και τις προωθητικές ενέργειες «Επιστροφή Στοιχήματος»* και «Παρά 1»* προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αυστραλία-Δανία (17:00), Τυνησία-Γαλλία (17:00), Πολωνία-Αργεντινή (21:00) και Σαουδική Αραβία-Μεξικό (21:00).

Σε αυτό το Παγκόσμιο σκοράρεις με το MUNDOBALL από το Πάμε Στοίχημα

Μαζί με το Παγκόσμιο συνεχίζεται και το ΜundoBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App.

Mε το νέο παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.*

Μπαίνεις στο OPAP Store App, παίζεις στο νέο παιχνίδι και το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σου.*

Με κάθε σωστή πρόβλεψη παίρνεις βαθμούς και έχεις την ευκαιρία να ανέβεις θέσεις στην γενική κατάταξη. Αν στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχεις τερματίσει στις πρώτες θέσεις του γενικού βαθμολογικού πίνακα κερδίζεις πλούσια δώρα.*

Mε το ΜundoBall φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου!

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα ΟΠΑΠ ενισχυμένες αποδόσεις σε ειδικά στοιχήματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δείτε τις προσφορές για τα 4 σημερινά παιχνίδια:

  • Αυστραλία-Δανία: Να σκοράρει ο Κρίστιαν Έρικσεν – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με σουτ.
  • Τυνησία-Γαλλία: Να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Ολιβιέ Ζιρού – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με κεφαλιά.
  • Πολωνία-Αργεντινή: Να σκοράρει ο Λαουτάρο Μαρτίνες – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με φάουλ – Ημίχρονο Αργεντινή/Τελικό Αργεντινή & Goal/Goal.
  • Σαουδική Αραβία-Μεξικό: Να σκοράρει ο Ίρβινγκ Λοσάνο – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με σουτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ