ΣΠΟΡ

Άρης-Μακάμπι Χάιφα 2-2: Αντίδραση στο φινάλε οι «κίτρινοι»

Άρης-Μακάμπι Χάιφα 2-2: Αντίδραση στο φινάλε οι «κίτρινοι»
Οι «κίτρινοι» έχαναν 2-0 έως το 90’, με τους Πιερό και Τσιμπότα να σκοράρουν για τους Ισραηλινούς, αλλά οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου, που είχαν δύο δοκάρια, πέτυχαν δυο γκολ στο τέλος Screen Grab / Glomex Video

Ισόπαλος 2-2 αναδείχτηκε ο Άρης απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, χάρη σε αντίδραση που έβγαλε στο τέλος.

Οι «κίτρινοι» έχαναν 2-0 έως το 90’, με τους Πιερό και Τσιμπότα να σκοράρουν για τους Ισραηλινούς, αλλά οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου, που είχαν δύο δοκάρια, πέτυχαν δυο γκολ στο τέλος. Στο 90’ ο Ντουκουρέ μείωσε με σουτ σε 1-2 και στο 90+3’ ο Πάλμα ευστόχησε σε πέναλτι για το 2-2. Στον Άρη υπάρχει ανησυχία για τον Σιαμπάνη που αποχώρησε τραυματίας.

Σύμφωνα με το Onsports.gr, Άρης και Μακάμπι Χάιφα θέλησαν να δώσουν πιο κοινωνικό χαρακτήρα στο φιλικό τους παιχνίδι με τους παίκτες των δύο ομάδων να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια που έφεραν μηνύματα κατά του αντισημιτισμού και κατά του ρατσισμού.

Στα του αγώνα, η Μακάμπι είχε καλύτερο ρυθμό στο ξεκίνημα και κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη της φάση στο 10’. Ο Πιερό εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Άρη και από κοντά έκανε το 0-1.

Ο Άρης βρήκε τα πατήματά του και άρχισε να απειλεί, έχοντας δοκάρι στο 31’ σε εκτέλεση φάουλ του Πάλμα. Στο 34’ οι «κίτρινοι» έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Ματέο Γκαρσία να στέλνει τη μπάλα από κοντά στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Γκρέι έκανε το πλασέ, αλλά ο Μασπάτι απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, αλλά στο 69’ η Μακάμπι βρήκε και πάλι τρόπο να σκοράρει, με τον Τσιμπότα να κάνει το 0-2.

Κι ενώ φαινόταν πως ο Άρης θα γνωρίσει την ήττα, στα τελευταία λεπτά, γύρισε το ματς. Στο 90’ ο Ντουκουρέ με σουτ στο «γάμα» μείωσε σε 1-2. Στο 90+2’ καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, σε χέρι του Λάι στην περιοχή και ο Πάλμα ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-2.

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Σιαμπάνης (66’ Κουέστα), Καμάτσο (77’ Μαρμαρίδης), Μαζικού (83’ Παναγίδης), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ματέο Γκαρσία (73’ Ντουκουρέ), Νταμπό (83’ Σγούρος), Ροντρίγκες (66’ Μάνου Γκαρθία), Πάλμα, Γκρέι (63’ Ιτούρμπε).

Μακάμπι Χάιφα (Μπάρακ Μπακχάρ): Μισπάτι, Σεκ, Γκέρσον, Μέιρ, Κορνούντ, Μοχάμεντ, Φανί, Τσέρι, Τσιμπότα, Ατζίλι, Πιερό.

Στο β’ μέρος στο 62ο λεπτό πέρασαν στο ματς οι Αράντ, Γκόλντμπεργξ, Ελιγιάχου, Μενάχεμ, Λεβί, Νταβίντ, Ρουκάβτσι και στο 76ο οι Σιμόλ, Λάβι, Γιαρίν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ