Απόλλων Πατρών - Παναθηναϊκός: Με Μπέικον στη 12άδα οι «πράσινοι»
Ανανεώθηκε:
Ο Ντουέιν Μπέικον ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (26/12, 19:15).
Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν απόψε (19:15) στην Πάτρα τον Απόλλωνα και θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ντουέιν Μπέικον.
Σύμφωνα με το Onsports.gr, ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε εκτός από την προπόνηση της Κυριακής (25/12), λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Ωστόσο, δεν ήταν κάτι το σοβαρό και αφού ξεκουράστηκε και συνήλθε, βρίσκεται με την ομάδα στην Πάτρα και θα βρεθεί στη 12άδα του Παναθηναϊκού.
Εξέλιξη που απομακρύνει και την όποια ανησυχία μπορεί να υπήρχε, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακο στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Παρασκευή (30/12, 21:00).
Αντίθετα, όπως αναφέραμε και χθες, ο Μάριους Γκριγκόνις δεν έχει δηλωθεί ακόμα στο ελληνικό ρόστερ και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση, στην οποία επιστρέφουν και οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.
Πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία: «Τελειώνει η κρίση για τους F35 - Εγκαταλείπει τους S-400 η Άγκυρα»
19:40
Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ΑΤΜ στο Περιστέρι - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία του
19:28
Η FIFA απένειμε το «Βραβείο Ειρήνης» στον Τραμπ - Παραβρέθηκε στην κλήρωση του Μουντιάλ 2026 (Vid)
19:18
Στα «άκρα» κυβέρνηση και αγρότες μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Κλιμάκωση στα μπλόκα
19:10