ΣΠΟΡ

Ρονάλντο: «Υπέγραψε στην Αλ Νασρ για δύο χρόνια» σύμφωνα με αραβικά ΜΜΕ

Ρονάλντο: «Υπέγραψε στην Αλ Νασρ για δύο χρόνια» σύμφωνα με αραβικά ΜΜΕ
Ο Ρονάλντο φέρεται να έχει δεχθεί προσφορά που θα του αποφέρει συνολικά 200 εκατ. ευρώ τον χρόνο και η πρόταση περιλαμβάνει και ρόλο πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας AP/Aijaz Rahi

Η Αλ Νασρ φαίνεται ότι πυροδοτεί τη «βόμβα» Κριστιάνο Ρονάλντο! Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Αλ Νασρ.

Σύμφωνα με το Onsports, στην αραβική χερσόνησο, λοιπόν, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Νασρ. Στο ρεπορτάζ της Al Arabiya, μέσου που εδρεύει στα ΗΑΕ, αλλά ανήκει σε σαουδαραβική εταιρία, γίνεται λόγος για υπογραφή διετούς συμβολαίου.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο 37χρονος Πορτογάλος «υπέγραψε για να ενταχθεί στην Αλ Νασρ τον Ιανουάριο του 2023, ύστερα από την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ο Ρονάλντο φέρεται να έχει δεχθεί προσφορά που θα του αποφέρει συνολικά 200 εκατ. ευρώ τον χρόνο και η πρόταση περιλαμβάνει και ρόλο πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας στην κοινή υποψηφιότητα με Αίγυπτο και Ελλάδα για την ανάληψη της διοργάνωσης του Μουντιάλ 2030.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ