ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ένταση και δακρυγόνα στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επεισοδιακά ξεκίνησε το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς έγινε χρήση χημικών από την αστυνομία μετά από ένταση με τους κιτρινόμαυρους οπαδούς.
Περίπου 2,5 ώρες πριν από τη σέντρα, που είναι προγραμματισμένη για τις 19:30, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου επικράτησε μεγάλη ένταση, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών.
Αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ ήταν συγκεντρωμένοι προς την πλευρά του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και στην κεντρική είσοδο πάνω από την υπογειοποίηση, με την αστυνομία να επιχειρεί να τους απομακρύνει.
Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να υπάρξει χρήση χημικών. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική ενώ φίλαθλοι που κατευθύνονταν στο γήπεδο αντιμετώπισαν μια «βροχή» από χημικά.
ΕΛΛΑΔΑ
H ανακοίνωση του Λιμενικού για την τραγωδία στην Χίο
08:10
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Vestitel: Επενδύσεις 50 εκατ. ευρώ και επέκταση της παρουσίας της στην Ελλάδα
08:07
ΚΟΣΜΟΣ
Ρομπότ εξερευνούν σήραγγες λάβας για να εξασφαλίσουν μελλοντικά καταφύγια στη Σελήνη και τον Άρη
08:01
ΚΟΣΜΟΣ
«Τίποτα δεν άλλαξε στη Μινεάπολη μετά τον θάνατο της Ρενέ Γκουντ», λένε τα αδέλφια της στο Κογκρέσο
08:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ