ΣΠΟΡ

Σαμποτάζ στο BBC: Έπαιξε ερωτική ταινία στην μετάδοση του αγώνα Γουλβς - Λίβερπουλ

Σαμποτάζ στο BBC: Έπαιξε ερωτική ταινία στην μετάδοση του αγώνα Γουλβς - Λίβερπουλ
Οι θόρυβοι του πορνό στο στούντιο ήταν μόνο η αρχή ενός εφιάλτη για το βράδυ στο Molineux, καθώς υπήρχε επίσης διακοπή ρεύματος στο γήπεδο AP Photo/Rui Vieira

Η τηλεοπτική κάλυψη του BBC στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στη Γουλβς και τη Λίβερπουλ διακόπηκε ενοχλητικά από δυνατούς θορύβους πορνό, κάτι πρωτοφανές στα χρονικά του ιστορικού τηλεοπτικού δικτύου της Βρετανίας!

Ήταν λίγο μετά την έναρξη του προγράμματος, όταν άρχισαν οι θόρυβοι, αν και ήταν ασαφές ως προς την πηγή. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας έκοψε κάποια στιγμή τη ροή για μια συνέντευξη πριν τον αγώνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά μετά την επιστροφή στο στούντιο οι θόρυβοι άρχισαν ξανά!

Ο παρουσιαστής Γκάρι Λίνεκερ κράτησε την αστεία πλευρά του πράγματος, καθώς αστειεύτηκε: «Θα σταματούσες να κάνεις αυτούς τους θορύβους, Ντάνι», ήταν το αστείο του στον Ντάνι Μέρφι.

Λίγες στιγμές μετά την έναρξη του παιχνιδιού, ο Λίνεκερ έγραψε στο Twitter για να επιβεβαιώσει ότι τελικά είχε ανακαλύψει από πού προερχόταν ο θόρυβος. «Λοιπόν, βρήκαμε αυτό το παλιό κινητό τηλέφωνο κολλημένο στο πίσω μέρος του συνεργείου», έγραψε ο Λίνεκερ δίπλα σε μια φωτογραφία ενός κινητού τηλεφώνου.

«Έτσι όπως εξελίχθηκε το σαμποτάζ, ήταν πολύ διασκεδαστικό», είπε, παρά την ομολογουμένως μεγάλη αμηχανία που προκάλεσε το σαμποτάζ!

Οι φίλαθλοι δεν μπορούσαν παρά να γελάσουν με την ατυχία του BBC, με έναν φίλαθλο να αστειεύεται ότι κάποιος θα αντιμετώπιζε την απόλυση μετά το περιστατικό.

«Κάποιος στο BBC χάνει τη δουλειά του», αστειεύτηκαν.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Το BBC έχει άγρια ένστικτα», καθώς οι ήχοι συνεχίστηκαν.

Οι θόρυβοι του πορνό στο στούντιο ήταν μόνο η αρχή ενός εφιάλτη για το βράδυ στο Molineux, καθώς υπήρχε επίσης διακοπή ρεύματος στο γήπεδο, γεγονός που σημαίνει ότι το VAR δεν χρησιμοποιήθηκε στα πρώτα 16 λεπτά!

Ένας οπαδός κορόιδεψε πόσο άσχημα είχαν πάει τα πράγματα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. «Πορνό στο BBC. Ο Σίρερ είπε ότι ήταν το τηλέφωνο του Ντάνι Μέρφι. Διακοπή ρεύματος στο Molineux. Το VAR χάλασε λόγω διακοπής ρεύματος.
«Η μαγεία του Κυπέλλου», είπαν περιπαικτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ