ΣΠΟΡ

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ήξερες πόσο νωρίς μπαίνει γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια;

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ήξερες πόσο νωρίς μπαίνει γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια;
AP Photo

Εκατοντάδες επιλογές και ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr για τον αγώνα που ξεκινάει στις 18:30

Η κόκκινη πλευρά του Λονδίνου ζει μέρες της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα, καθώς η Άρσεναλ πέρασε και από την έδρα της Τότεναμ συνεχίζοντας την κούρσα τίτλου, τη στιγμή που η εμφανώς βελτιωμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόνταψε στο Λονδίνο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και ταξιδεύει στο Λονδίνο με σκοπό να χαλάσει την γιορτή των «Gunners» που ζούνε στον αστερισμό του «London is red»(μτφ. «Το Λονδίνο είναι κόκκινο»).

Το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ούτως ή άλλως η πρώτη αμιγώς ποδοσφαιρική κόντρα που βγήκε στην επιφάνεια στην εποχή της Premier League εξαιρουμένων των τοπικών αντιπαλοτήτων και από το αποτέλεσμά του θα κριθούν πολλά ως προς την μάχη του τίτλου. Μπορεί να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της Άρσεναλ τη φετινή σεζόν; Προλαβαίνει η Γιουνάιτεντ να διεκδικήσει τον τίτλο; Αυτή τη στιγμή, η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους 8 πόντους.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 5 νίκες των Λονδρέζων στα τελευταία 7 παιχνίδια

Αν και στο πρόσφατο παρελθόν η Άρσεναλ ήταν μακριά από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, οι τελευταίοι αγώνες κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» στο «Έμιρεϊτς» κατέληξαν στους Λονδρέζους. 3-1 στην περσινή σεζόν, 0-0 το 2021, 2-0 το 2020, 2-0 το 2019, 1-3 τον Δεκέμβριο του 2017 και 2-0 τον Μάιο του 2017. Στο Pamestoixima.gr, υπάρχει πλήθος επιλογών για τον νικητή του αγώνα των 90 λεπτών αλλά και του ημιχρόνου, ειδικές επιλογές για τους σκόρερ, το ακριβές σκορ αλλά και επιλογές Handicap.

AΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Συνεχόμενα γκολ πριν την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα

Δύο φύσει επιθετικές ομάδες ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων τους, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινούν πάντα πολύ επιθετικά τους αγώνες τους στο Λονδίνο. Είναι χαρακτηριστικό πως στους τελευταίους 4 μεταξύ τους αγώνες που σημειώθηκαν τέρματα, το πρώτο γκολ έχει επιτευχθεί στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα είτε από τους γηπεδούχους, είτε από τους φιλοξενούμενους. Στο Pamestoixima.gr, υπάρχει ενισχυμένη απόδοση για την επίτευξη τέρματος πριν τη συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ