ΣΠΟΡ

PAO BC ACADEMY: Eντυπωσιακή η συμμετοχή στα TRY OUT

PAO BC ACADEMY: Eντυπωσιακή η συμμετοχή στα TRY OUT

Με εντυπωσιακή συμμετοχή μέσω της οποίας αποτυπώθηκε για ακόμη μια φορά η εμπιστοσύνη του κόσμου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα των TRY OUT της Ακαδημίας μας την Κυριακή (5/06) στα γήπεδα ALL STARS ARENA, στο Ο.Α.Κ.Α.

Συγκεκριμένα, περισσότερα από 340 παιδιά συνολικά, γεννημένα από το 1999 ως το 2006 έλαβαν μέρος στις δοκιμές (Σάββατο 28/05 & Κυριακή 5/06) υπό το βλέμμα του διευθυντή της PAO BC ACADEMY, κ. Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Οι νεαροί αθλητές έδειξαν τις δυνατότητές τους υπό τις οδηγίες των προπονητών Άγγελου Τσίκληρα, Κώστα Τσαρτσαρή, Γιώργου Καλαϊτζή, Γιάννη Σιούτη, Μιχάλη Ραχωβίτσα, Χρύσανδρου Κολοκυθά, Βασίλη Φωτόπουλου , Αχιλλέα Δεμέναγα και Γιώργου Δήμου.

Στα TRY OUT παραβρέθηκε ο διευθυντής λειτουργίας της Ακαδημίας μας, κ. Αριστείδης Χριστόπουλος , ο οποίος δήλωσε:

«Ήταν εντυπωσιακή η συμμετοχή των αθλητών και τις δύο ημέρες των TRY OUT γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς αποτυπώθηκε για ακόμη μια φορά η εμπιστοσύνη του κόσμου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τη διαδικασία δείχνοντας τις δυνατότητές τους».

Στο περιθώριο των TRY OUT ο διευθυντής της Ακαδημίας μας, κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης επεσήμανε:

«Άλλη μια μέρα που είχαμε τη δυνατότητα να δούμε πολλά παιδιά. Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή μας που ήρθαν τόσοι μικροί αθλητές για να δοκιμαστούν στον Παναθηναϊκό. Ήταν μια ευκαιρία για μας να δούμε από κοντά νεαρούς αθλητές από διάφορες ηλικίες και να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα».

Περισσότερες πληροφορίες για την Ακαδημία στην ιστοσελίδα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ