Σεισμός Τουρκία: Αναβλήθηκαν οι αγώνες των Αναντολού Εφές και Φενερμπαχτσέ
Ανανεώθηκε:
Την αναβολή των αγώνων της Αναντολού Εφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης και της Φενερμπαχτσέ με την Αρμάνι Μιλάνο για την 24η αγωνιστική ανακοίνωσε κι επίσημα αργά το βράδυ της Δευτέρας (6/2) η Euroleague, λόγω του φονικού σεισμού που έπληξε την Τουρκία από τα ξημερώματα.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή «...τα παιχνίδια της Εφές κόντρα στην Ρεάλ και της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Αρμάνι, που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν στις 9 και 10 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, αναβλήθηκαν και θα οριστούν σε νέα ημερομηνία».
Παράλληλα, αναβλήθηκε και το παιχνίδι της Μπούρσασπορ κόντρα στην Μπουρζ, που είχε προγραμματιστεί για τις 8 Φεβρουαρίου για το Eurocup. Λίγες ώρες νωρίτερα η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας αποφάσισε την ακύρωση όλων των αθλητικών διοργανώσεων στην Τουρκία μετά τον καταστροφικό σεισμό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεισμός σε Τουρκία - Συρία: Τραγωδία χωρίς τέλος - Πάνω από 3.000 νεκροί, 11.000 τραυματίες
Euroleague: Άλλη μια ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μπασκόνια με 95-90
Euroleague: Ο Ντε Κολό «εκθρόνισε» από την κορυφή τον Νίκο Γκάλη
Αγωνία για 25 εγκλωβισμένους Έλληνες στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι - Μετά το χτύπημα στο Ιράν
17:48
Πυρκαγιά σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι μετά από πυραυλική επίθεση (vid)
17:41
Εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων εντοπίστηκε στην Αττική - Δύο συλλήψεις
17:32
Χτύπημα drone στο αεροδρόμιο του Κουβέιτ - Το Κατάρ έκλεισε προσωρινά τα χωρικά του ύδατα - Ήρθη ο συναγερμός στο Μπαχρέιν (vid)
17:23