Τεντόγλου: «Απάντησε» με άλμα στα 8,37 μ. και νέα καλύτερη επίδοση στον κόσμο
Φοβερός και τρομερός ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος πήρε πίσω την καλύτερη επίδοση στον κόσμο, λίγες μόλις ώρες μετά την ακύρωση του ρεκόρ του.
Το μεσημέρι, ο Έλληνας πρωταθλητής είδε την World Athletics να ακυρώνει την επίδοση που είχε κάνει στο Τορούν, λόγω παπουτσιών, κάτι που προκάλεσε σάλο στον παγκόσμιο στίβο.
Όπως αναφέρει το Onsports, o «ιπτάμενος» Τεντόγλου, όμως, «απάντησε» με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα! Στο πρώτο του άλμα στο μίτινγκ του Λιεβέν έκανε 8,32μ., επίδοση που ήταν η κορυφαία στον κόσμο, για το 2023! «Ήταν» γιατί στο δεύτερο άλμα του, ξεπέρασε τον εαυτό του, κάνοντας 8.37μ.!
Ο Τεντόγλου δεν αποκλείεται πολύ άμεσα να επαναλάβει και το 8,40μ. που είχε κάνει στο Τορούν, αλλά κρίθηκε άκυρο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τεντόγλου: Η World Athletics ακύρωσε το άλμα της χρονιάς για το χρώμα στα παπούτσια
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Νέο κύμα βροχόπτωσης στην Αττική - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
16:15
Τριμερής Φον Ντερ Λάιεν, Μερτς και Βέβερ για την Ουκρανία και τη χρήση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
15:56
Νεοζηλανδή ρεπόρτερ δέχεται «επίθεση» από γλάρο - Δείτε το βίντεο (vid)
15:51