Βόλεϊ: Αστυνομικοί τραυματίες στα επεισόδια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το κλειστό γήπεδο του Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά, πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού του Challenge Cup Ανδρών στο βόλεϊ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό .
Σύμφωνα με την Αστυνομία μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, που ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00, περίπου 200 οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.
Από τα επεισόδια και τις συμπλοκές, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τραυματίστηκαν 5 αστυνομικοί.
Ο αγώνας αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου με έναρξη στις 14:30, χωρίς την παρουσία θεατών στο ίδιο γήπεδο.
Νωρίτερα, οι διαιτητές και ο παρατηρητής βγήκαν στο γήπεδο στις 20:00, επιθεώρησαν τον χώρο, ενώ ο παρατηρητής μίλησε με τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας Βόλεϊ και λίγο μετά τις 20:30 λήφθηκε η απόφαση αναβολής.
Τα περιστατικά που είχαν προηγηθεί οδήγησαν και οπαδούς του Παναθηναϊκού στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες δέχθηκαν χτυπήματα από γκλομπ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βόλεϊ: Αναβολή για την Πέμπτη στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - Οκτώ τραυματίες
Βόλεϊ: Επεισόδια στον ευρωπαϊκό ημιτελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
SPONSORED
Φινλανδοί σπηλαιοδύτες θα ανασύρουν τις σορούς των Ιταλών δυτών στις Μαλδίβες
11:20
Ανήλικες κατήγγειλαν ότι τις βίασε 19χρονος – Συνελήφθη και οδηγείται στο Στρατοδικείο Λάρισας
11:20
UniGate 2026: Πέντε νέοι οδηγοί σπουδών και επαγγελμάτων από την Career Gate
11:18
Η BMW Vision Alpina είναι ένα πολυτελές, μεγάλο GT που επιμένει στον V8
11:16