ΣΠΟΡ

Σοκ στην εθνική μπάσκετ με τον τραυματισμό του Παπανικολάου που χάνει το Προολυμπιακό

Σοκ στην εθνική μπάσκετ με τον τραυματισμό του Παπανικολάου που χάνει το Προολυμπιακό
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Μια ακόμη μεγάλη απώλεια για την εθνική ομάδα μπάσκετ, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα μπορέσει να την ενισχύσει στο Προολυμπιακό τουρνουά. Αγωνία για την απόφαση των Μπακς σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μετά τα προβλήματα των Πρίντεζη και Μαυροκεφαλίδη, που τους έθεσαν νοκ άουτ για το Προολυμπιακό Τουρνουά (4-9 Ιουλίου), ο Κώστας Παπανικολάου διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα στον αστράγαλο και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Με την απουσία του φόργουορντ του Ολυμπιακού οι κληθέντες παίκτες μειώνονται στους 15, και οι 7 εξ αυτών δεν έχουν παίξει καν επίσημο αγώνα με την γαλανόλευκη.

2343639


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Σήμερα κρίνεται και η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που θα έχει τις επόμενες ώρες καθοριστικές συνομιλίες με τους Μιλγουόκι Μπακς, που δεν είναι διατεθειμένοι πάντως να τον αφήσουν να έρθει στην εθνική, παρότι θα είναι διαθέσιμος, με τις πιθανότητες να τον αφήσουν οι Μπακς να είναι λιγοστές, παρότι ο ίδιος θέλει πάρα πολύ να ηγηθεί της προσπάθειας για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ