Πετρούνιας: Επέστρεψε στην Αθήνα με χαμόγελα και το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό

Ο Λευτέρης Πετρούνιας άρχισε με ιδανικό τρόπο το 2023, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής και επέστρεψε την Καθαρά Δευτέρα (27/2) στην Ελλάδα. Ο Πετρούνιας φορούσε στο λαιμό το μετάλλιο που κατέκτησε στο «Turnier der Meister» του Κότμπους.
Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων έφτασε στην Αθήνα, μετά από ακόμη μία σπουδαία διάκριση. Ο «βασιλιάς των κρίκων» κατέκτησε το χρυσό κάνοντας επίδοση 14.966.
Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης εξασφάλισε από τώρα το δικαίωμα συμμετοχής στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας (30 Σεπτεμβρίου - 8 Οκτωβρίου), στο οποίο θα έχει την πρώτη του ευκαιρία για να κερδίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», εφόσον κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αγαπημένο του όργανο.
Με δεκάδες κόσμο να τον αποθεώνει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο κορυφαίος αθλητής έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία που τον περίμεναν, έβγαλε selfies και χαιρέτησε όσους τον συνεχάρησαν.

Παναμάς - ΗΠΑ: Κοινά γυμνάσια για την προστασία της Διώρυγας
09:02
Πυροβολισμοί στο Κεντάκι: Δύο γυναίκες νεκρές και τρεις τραυματίες - «Εξουδετερώθηκε» ο δράστης
08:53
Ο «Διάβολος» επιστρέφει με…Prada: Νέα ταινία με Μέριλ Στριπ, Άν Χάθαγουεϊ και πλειάδα σταρ
08:44
Κίνηση: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό - Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
08:35