Euro 2016: Οι Γερμανοί ανησυχούν για την ασφάλεια της διοργάνωσης
Την ανησυχία του σχετικά με την ασφάλεια του Euro 2016 εξέφρασε ο πρόεδρος της Γερμανίας, Γιοάχιμ Γκάουκ, όπως μετέδωσε σήμερα το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA.
«Όταν σκέφτομαι το Euro, προφανώς αισθάνομαι ανησυχία, όπως πολλοί άνθρωποι στην Ευρώπη. Αισθάνομαι ανησυχία, καθώς βλέπω ότι αυτή η ειρηνική γιορτή θα μπορούσε να διαταραχθεί» δήλωσε ο επικεφαλής του γερμανικού Κράτος, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη Βόννη, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
«Οι γείτονές μας έχουν βιώσει πολλές πικρές εμπειρίες και είναι ασφαλώς πολύ φορτισμένοι. Έχουν επενδύσει πολλά προκειμένου να εγγυηθούν την ασφάλεια» τόνισε ο Γκάουκ αναφερόμενος στη Γαλλία.
«Αυτή είναι η πρώτη μου σκέψη. Αυτή τη στιγμή, καταρχάς δεν σκέφτομαι την επιτυχία της ομάδας μας. Είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές, επομένως δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για αυτό», πρόσθεσε ο Γερμανός πρόεδρος.
«Euphoria»: Το HBO αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ της 3ης σεζόν
09:59
Στη Γροιλανδία έφτασαν οι πρώτοι Γάλλοι στρατιώτες - Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μακρόν
09:56
Διεθνής ανησυχία για το Ιράν: Σε εξέλιξη σχέδια για απομάκρυνση ξένων πολιτών - Τι εξετάζει ο Τραμπ
09:45
Ντοκιμαντέρ του BBC φέρνει στο φως άγνωστες συνομιλίες του Λ.Σ. Λόουρι
09:44