ΣΠΟΡ

Μεγάλη ανατροπή της Σάκκαρη - Προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Indian Wells

Μεγάλη ανατροπή της Σάκκαρη - Προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Indian Wells
Η Σέλμπι Ρότζερς προηγείτο όταν το παιχνίδι διεκόπη λόγω έντονης βροχόπτωσης AP Photo / Mark J. Terrill

Στον τρίτο γύρο του Indian Wells κατάφερε να περάσει η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επικράτησε της Αμερικανίδας Σέλμπι Ρότζερς με μία τρομερή ανατροπή.

Να σημειωθεί ότι, το παιχνίδι διεκόπη λόγω έντονης βροχόπτωσης, γεγονός που από ότι φαίνεται έδωσε τη δυνατότητα στη Σάκκαρη να ανατρέψει το μέχρι τότε προβάδισμα της Ρότζερς.

Η Σέλμπι Ρότζερς προηγείτο όταν το παιχνίδι διεκόπη λόγω έντονης βροχόπτωσης, χωρίς κανένας να γνωρίζει πότε και εάν θα συνεχιζόταν.

Το παιχνίδι είχε ήδη διακοπεί μία φορά, όταν ήταν ακόμη στο 1-1 λόγω βροχής.

Τελικά, οι δύο αθλήτριες βγήκαν ξανά στο κορτ και συνέχισαν από εκεί που είχαν μείνει, με τη Σάκκαρη να βρίσκει ρυθμούς και να καταφέρνει να επικρατήσει και να είναι εκείνη που θα αγωνιστεί στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Ποια θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη

Στον επόμενο γύρο του Indian Wells η Ελληνίδα αθλήτρια θα αντιμετωπίσει το νο 29 της παγκόσμιας κατάταξης, Ανχελίνα Καλίνινα, αφού η Ουκρανή αθλήτρια νίκησε 2-1 σετ απέναντι στη Λίντα Φρουχίτοβα.

Σάκκαρη και Καλίνινα έχουν αναμετρηθεί και στο παρελθόν με τα στατιστικά να είναι υπέρ της Καλίνινα, ωστόσο η αναμέτρηση εκείνη είχε διεξαχθεί σε γρασίδι, ενώ στο Indian Wells οι αθλητές αγωνίζονται σε σκληρή επιφάνεια.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά το τέλος του αγώνα με την Ρότζερς δήλωσε ικανοποιημένη για την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

«Μερικές φορές βάζω τον εαυτό μου σε μπελάδες. Ξέρω τι θέλω να πετύχω και δουλεύω για αυτό κάθε ημέρα. Είναι σημαντικό ότι έκανα την ανατροπή σε αυτό το ματς», είπε αρχικά.

«Είναι σημαντικό που κατάφερα να ανατρέψω την κατάσταση. Είναι μια σημαντική νίκη. Νιώθω αρκετή πίεση στο Indian Wells, αλλά θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο στο τουρνουά, μέχρι το τέλος», κατέληξε.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επίσης αγωνιζόταν, δεν κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Indian Wells, αφού γνώρισε την ήττα από τον Τζόρνταν Τόμπσον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ