«Χρυσή» στον ακοντισμό η Ελίνα Τζένγκο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην Πορτογαλία
Ανανεώθηκε:
Την πρώτη θέση και το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο κατάφερε να κατακτήσει στον ακοντισμό στα 63,65 μέτρα η Ελίνα Τζένγκο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων, το Σάββατο (12/3) στη Λεϊρία της Πορτογαλίας.
Να σημειωθεί πως, η βολή που της χάρισε το χρυσό ήταν η τέταρτη καλύτερη στην καριέρα της αθλήτριας, με το ατομικό της ρεκόρ να είναι τα 65,81 μέτρα από το 2022, ενώ την ίδια χρονιά σημειώσε 65,40μ και 63,96μ.
Στο βάθρο ανέβηκαν μαζί με την Τζένγκο η Μαρίγια Βουσένοβιτς από τη Σερβία με 60,65μ και η επίσης Σέρβα Αντριάνα Βιλάγκος με 59,83μ.
Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές παρουσίες η Αφροδίτη Μανιού στο β γκρούπ του ακοντισμού κατέλαβε την τέταρτη θέση με βολή στα 55,5μ, ενώ στο β γκρουπ της σφαιροβολίας η Μαρία Μαγκούλια ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στην όγδοη θέση με βολή στα 14,39μ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Χρυσή» η Άννα Κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 10μ. αεροβόλο
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (28 Μαΐου)
06:30
Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο σε διαθήκες και κληρονομιές - Τι πρέπει να γνωρίζετε
06:00
«PARE»: Το νέο ψηφιακό εργαλείο της ΑΑΔΕ - Πώς λειτουργεί
05:00
Ποια η προθεσμία για τα Προγράμματα Αγροτικής Εστίας - Ποιες επιχειρήσεις αφορά
04:00