ΣΠΟΡ

Ο τελικός του Greek Legends League powered by What’s Up ζωντανά στο Παλαιό Χρηματιστήριο

Ο τελικός του Greek Legends League powered by What’s Up ζωντανά στο Παλαιό Χρηματιστήριο

Το Σάββατο 1 Απριλίου στις 19:00 το πρώην Χρηματιστήριο Αθηνών (Σοφοκλέους 8-10) θα μετατραπεί για λίγες ώρες στο «σπίτι» των esports, καθώς θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του GLL Spring Split 2023 powered by What’s Up.

Οι δύο κορυφαίες ομάδες του League of Legends σε Ελλάδα και Κύπρο θα αναμετρηθούν στην «καρδιά» της πρωτεύουσας με φόντο το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Οι πόρτες θα ανοίξουν για το κοινό στις 16:00, με τη μετάδοση να ξεκινά στις 18:15.

Η κάτοχος του τίτλου Anorthosis Famagusta Esports – το τμήμα ηλεκτρονικού αθλητισμού του ομώνυμου ιστορικού αθλητικού συλλόγου – έχει ως στόχο το repeat και για αυτό δημιούργησε ένα πολύ ισχυρό ρόστερ. «Φρένο» στα σχέδια της θέλουν να βάλουν οι πρώην πρωταθλήτριες WLGaming and Team Phantasma καθώς και η νέα ομάδα του PAO Luminox.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο φιναλίστ εξασφαλίζουν από μια θέση στα προκριματικά του EMEA Masters – την διοργάνωση στην οποία αγωνίζονται οι καλύτερες ομάδες από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, της Τουρκίας, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής

Από το σπουδαιότερο esports event της φετινής άνοιξης δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις. Ο κόσμος που θα βρεθεί στο Παλαιό Χρηματιστήριο για τον μεγάλο τελικό θα μπορέσει να απολαύσει την πληθώρα activation που έχουν ετοιμάσει οι συνεργάτες του Greek Legends League. To What’s Up (Presenting Partner) θα έχει ειδικό χώρο όπου το κοινό θα μπορεί να διεκδικήσει δώρα, απαντώντας στο League of Legends Quiz του What’s Up Robot.

Όσοι θέλουν λίγη περισσότερη δράση δεν γίνεται να μην περάσουν από το booth του Κωτσόβολου, το οποίο θα φιλοξενήσει 1vs1 Challenge και K-Mers Predict (προβλέψεις για τον). Επειδή βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που βλέπουν το κινητό τους σαν… παιχνιδομηχανή, το POCO θα στήσει το δικό του Mobile Gaming Lounge. Παίξτε μερικά από τα καλύτερα mobile games στις πανίσχυρες συσκευές POCO.

Όλες οι αναμετρήσεις του GLL Spring Split 2023 προβάλλονται ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια του Gamers Lounge (Twitch & YouTube).

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί από την περασμένη Δευτέρα τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του GLL Spring Split 2023. Το Σάββατο 1 Απριλίου, οι δύο καλύτερες ομάδες σε Ελλάδα και Κύπρο δίνουν ραντεβού στην αίθουσα του Πρώην Χρηματιστηρίου Αθηνών. Αγόρασε σήμερα το εισιτήριο σου και παρακολούθησε τη στέψη της πρώτης πρωταθλήτριας για το 2023.

Επισκέψου την ιστοσελίδα του Greek Legends League για να μάθεις πως θα αποκτήσεις το δικό σου εισιτήριο:

greeklegends.gr/gll-spring-finals-powered-by-whats-up-kleiste-tora-ta-eisitiria-sas/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ