ΣΠΟΡ

Λαμπερή «Γιορτή Λήξης» της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Λαμπερή «Γιορτή Λήξης» της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η «Γιορτή Λήξης» της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός την Κυριακή 26 Ιουνίου, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη χρονιά λειτουργίας της.

Περισσότεροι από 150 αθλητές της PAO BC ACADEMY και της TRIPLE CROWN μαζί με τους γονείς τους παραβρέθηκαν στη κεντρική Αρένα του Ο.Α.Κ.Α και διαγωνίστηκαν σε διάφορες δοκιμασίες κερδίζοντας πλούσια δώρα από τις χορηγούς εταιρείες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκε η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για τη σεζόν 2015-16, η τελική φάση του οποίου διεξήχθη στην Καστοριά στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Διαμαντίδης».

Το «παρών» στη τελετή λήξης έδωσαν ο CEO Της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο Διευθυντής Λειτουργίας της Ακαδημίας, Αριστείδης Χριστόπουλος, ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης καθώς και ο αθλητής του «τριφυλλιού» Νίκος Παππάς.

Στην ομιλία του προς τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς ο CEO της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος τόνισε:

«Ακολουθούμε το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ανάδειξη νέων Ελλήνων αθλητών «καλλιεργώντας» το ταλέντο αλλά και το χαρακτήρα τους σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες ΚΑΕ Παναθηναϊκός , δηλαδή το ήθος, την ομαδικότητα, τη συνεργασία και το σεβασμό στο συνάνθρωπο και τον συναθλητή. Ξεκινήσαμε δειλά δειλά αυτήν την προσπάθεια πέρυσι μαθαίνοντας στην πορεία κι εμείς από τα λάθη μας. Βελτιωθήκαμε από αυτά και τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα, έχοντας τη συμπαράσταση όλου αυτού του κόσμου και των γονέων που μας εμπιστεύθηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και μαζί να δημιουργήσουμε καλύτερους αθλητές και καλύτερους ανθρώπους. Θα ήθελα τέλος, να ευχαριστήσω τους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Αριστείδη Χριστόπουλο, Κωνσταντίνο Νέτση και Σταύρο Ντίνο με τους οποίους ξεκινήσαμε την υλοποίηση αυτού του οράματος».

Το μικρόφωνο πήρε στη συνέχεια ο Διευθυντής της Ακαδημίας , κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης επισημαίνοντας ότι:
«Αυτή ήταν μια χρονιά που θέλαμε να στήσουμε και να οργανώσουμε τις Ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η χρονιά κύλησε καλύτερα από ό,τι φανταζόμασταν με τα καλά και τα άσχημά της για όλους μας. Πιστεύω ότι καταφέραμε και φτιάξαμε ένα σύνολο προπονητών, αθλητών και γονέων το οποίο δημιούργησε κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του μια οικογένεια. Οι στόχοι δεν έχουν αλλάξει ούτε στο ελάχιστο από εκείνους που είχαμε θέσει, δηλαδή τα παιδιά να πάρουν σωστές αρχές και να γίνουν καλοί αθλητές και κυρίως καλοί άνθρωποι. Το μόνο που μπορούμε να πούμε για τις επόμενες χρονιές είναι ότι το όραμα μεγαλώνει όπως και η υποχρέωσή μας να κάνουμε καλύτερα αυτά τα παιδιά σε όλα τα επίπεδα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη και τη συνεργασία και ελπίζω να τα πούμε και από Σεπτέμβρη και να είμαστε όλοι καλύτεροι».

Ο Διευθυντής Λειτουργίας της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Αριστείδης Χριστόπουλος σημείωσε:
«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθατε σε μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που η πρώτη χρονιά λειτουργίας της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τα παιδιά που μας στήριξαν καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν και θέλουμε να είστε όλοι κοντά μας και τα επόμενα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό τιμ και όλους όσοι εργάσθηκαν για να έρθει αυτή η επιτυχία και φυσικά τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να κάνουμε πράξη αυτό το εγχείρημα. Θα ήθελα επίσης, να σας υποσχεθώ πως τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα με ακόμη περισσότερες όμορφες εκδηλώσεις σας κι αυτή. Ο στόχος ήταν και παραμένει ίδιος: να δημιουργήσουμε καλύτερους αθλητές αλλά κυρίως καλύτερους ανθρώπους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ