Δίωξη στον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση
Ο διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες, που κατηγορείται από μια νεαρή γυναίκα για βιασμό, θα δικαστεί για σεξουαλική επίθεση μετά απόφαση της δικαστή που άσκησε ποινική δίωξη.
Ήδη, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca», ορίστηκε για αυτήν την Πέμπτη 3 Αυγούστου η ανακριτική κατάθεση του 40χρονου ποδοσφαιριστή, ενώ η ημερομηνία της δίκης δεν έχει οριστεί ακόμα.
Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης έκλεισε την έρευνα εναντίον του Άλβες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 23χρονη γυναίκα.
Ο Άλβες βρίσκεται στη φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου όταν κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε νυχτερινό κέντρο «Sutton» της Βαρκελώνης στο τέλος του έτους και δεν αναμένεται να αποφυλακιστεί πριν από τη δίκη, καθώς το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε το αίτημά του σε δύο περιπτώσεις να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ντάνι Άλβες: Αποφυλακίζεται με όρους και θα φοράει συσκευή εντοπισμού
Ντάνι Άλβες: Τον «έκαψε» η κατάθεση της γυναίκας που τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση
Αλλαγές από τον Σεπτέμβριο στις διαθήκες - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
03:00
«Φαρμακείο αυτοκινήτου»: Νέο κιτ πρώτων βοηθειών - Τι πρέπει να περιλαμβάνει
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά παιδί
01:00
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30