Η αμήχανη στιγμή της Αντονέλα Μέσι: Πήγε να φιλήσει συμπαίκτη του - Τι συνέβη
Ανανεώθηκε:
Το γύρο του κόσμου κάνει η στιγμή αμηχανίας που ένιωσε η σύζυγος του Μέσι Αντονέλα καθώς μπέρδεψε το σύζυγό της με συμπαίκτη του στην Ίντερ Μαϊάμι και έσπευσε να τον φιλήσει.
Με την λήξη του αγώνα του Μαϊάμι στον τελικό του Leagues Cup στις ΗΠΑ, η Αντονέλα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ψάχνοντας τον σύζυγό της.
Μάλλον όμως δεν έβλεπε και πολύ καλά, αφού έκανε νόημα στον συμπαίκτη του, Ζόρντι Άλμπα, που επίσης έχει αφήσει γένια και μοιάζει με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.
Η Αντονέλα έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει, με τον Αλμπα να ξαφνιάζεται και να τραβιέται πίσω!
Μόλις κατάλαβαν και οι δύο ότι η Αντονέλα δεν τον είδε καλά, η αμηχανία έσπασε και αμφότεροι έβαλαν τα γέλια καθώς είναι για χρόνια φίλοι. Μέσι και Αλμπα ήταν συμπαίκτες για χρόνια στην Μπαρτσελόνα και έκαναν παρέα και εκτός γηπέδου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαϊάμι: Η φωτογραφία του Μέσι αγκαλιά με τον Μπέκαμ κάνει το γύρο του κόσμου
Ο Μέσι πέρασε με κόκκινο στο Μαϊάμι και παραλίγο να τρακάρει
Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ: Οι περιορισμοί στο ιρανικό πετρέλαιο ενδέχεται να χαλαρώσουν
15:04
Instant Win: Μοναδική εμπειρία διασκέδασης από την Allwyn – Κέρδη έως 500 ευρώ στη στιγμή σε χιλιάδες τυχερούς με δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
14:57
Για «αχάριστους συμμάχους» μιλούν οι ΗΠΑ και προειδοποιούν το Ιράν με σκληρές επιθέσεις - Η Τεχεράνη κλιμακώνει τα αντίποινα σε Κόλπο και Ισραήλ
14:56
Η επιστροφή του Τομ Χόλαντ στο πρώτο τρέιλερ του «Spider-Man: Brand New Day» (vid)
14:54