Ποινή φυλάκισης 21 μηνών στον Μέσι και τον πατέρα του για φοροδιαφυγή
Σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο προκαλεί η απόφαση που πήρε δικαστήριο της Βαρκελώνης, το οποίο έκρινε ένοχους τον Λιονέλ Μέσι και τον πατέρα του, Χόρχε για τρεις κατηγορίες φοροδιαφυγής και επέβαλε σε αμφότερους ποινή φυλάκισης 21 μηνών και πρόστιμα 2 και 1,5 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα. Η ποινή είναι εφέσιμη, ενώ τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν απίθανο να μπει κάποιος εκ των δύο στη φυλακή.
Όπως αναφέρεται στο Reuters, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στην εκδίκαση της έφεσης, που λογικά θα ασκηθεί από τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και τον πατέρα και μάνατζέρ του, το ισπανικό δίκαιο προβλέπει ότι ποινές μικρότερες των δύο ετών «μπορούν να τις εκτίσει κάποιος υπό το εναλλακτικό καθεστώς της επιτήρησης».
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: «Όχι» στον Τραμπ από Βρετανία και Γερμανία για τα στενά του Ορμούζ - Το ΝΑΤΟ παρακολουθεί από... απόσταση
13:35
ΚΟΣΜΟΣ
Ξεκίνησε στο Παρίσι η δίκη ερήμην Γάλλου τζιχαντιστή - Φέρεται να συμμετείχε σε γενοκτονία στη Συρία
13:29
ΕΛΛΑΔΑ
Προ των πυλών δύο διαδοχικές κακοκαιρίες: Πτώση θερμοκρασίας, έντονες βροχές και θυελλώδεις άνεμοι
13:27
ΕΛΛΑΔΑ
Στη ΜΕΘ του Παίδων Αγία Σοφία 14χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι (vid)
13:22
ΕΛΛΑΔΑ