Την γαλλική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες «σχεδιάζει» να κτυπήσει ο ISIS
Η Γαλλική εφημερίδα Liberation αποκάλυψε ότι υπάρχουν πληροφορίες για τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατά της γαλλικής αποστολής.
Επιτροπή της Βουλής δημοσίευσε το πόρισμα έρευνας σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία το 2015. Ο στρατηγός Γκομάρ έδινε πληροφορίες σχετικά με τρομοκράτες που έχουν εκπαιδευτεί στο εξωτερικό και εισήλθαν σε γαλλικό έδαφος, όπως και λεπτομέρειες για τον οπλισμό τους.
Τότε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζορζ Φενέκ, ρώτησε πως μπορούν να γνωρίζουν οι Μυστικές Υπηρεσίες για τον Βραζιλιάνο τρομοκράτη, που απειλεί να κτυπήσει την Γαλλική αποστολή στο Ρίο, για να πάρει την απάντηση του στρατηγού, «από τους εταίρους μας».

(Πηγή: www.liberation.fr)
Το επίμαχο κομμάτι όμως της απομαγνητοφώνησης φαίνεται ότι δημοσιοποιήθηκε από λάθος (!) και δεν έπρεπε να αναφέρεται στα πρακτικά της συνεδρίασης και η αποκάλυψη της γαλλικής εφημερίδας έχει προκαλέσει σάλο.

(Πηγή: www.liberation.fr)
Επίσημη τοποθέτηση για το δημοσίευμα της Liberation προς το παρόν δεν υπάρχει.
SPONSORED
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων 2026
01:00
Κοινωνικός τουρισμός για 25.000 συνταξιούχους: Λήγει σήμερα η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων
00:30
Eurovision 2026: Πέρασε στον τελικό ο Akylas - Ενθουσίασε κοινό και επιτροπές
00:19
Λιβάνια Ποσειδωνίας, «πυξίδα» το Αμοργόραμα: Προεδρικό Διάταγμα για την προστασία του Αιγαίου
23:59