Ο μεγάλος τενίστας Ράφα Ναδάλ επιστρέφει μετά από μήνες απουσίας
Επιστρέφει μετά από μήνες απουσίας ο Ράφα Ναδάλ στην ενεργό δράση, ο οποίος αναμένεται να διαγωνιστεί στο τουρνουά του Μρπίσμπεϊν τον Ιανουάριο.
Ο πρώην Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:
«Μετά από ένα χρόνο μακριά από τους αγώνες, ήρθε η ώρα να επιστρέψω» έγραψε για να προσθέσει πως «θα είμαι στο Μπρίσμπεϊν, την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Θα σας δω εκεί».
Υπενθυμίζεται ότι, ο 22 φορές πρωταθλητής Grand Slam αποσύρθηκε τον Μάιο του 2023 μετά από ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε στον καμπτήρα του ισχίου. Ο ίδιος ανάρτησε ένα βίντεο που καταγράφει τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του αυστραλιανού Open.
Ο Ναδάλ έχει εκφράσει προηγουμένως την επιθυμία να παίξει ένα ακόμη French Open και να εκπροσωπήσει την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τον επόμενο χρόνο πριν αποσυρθεί στο τέλος της 23ης σεζόν του στην περιοδεία.
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
06:00
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πώς υπολογίζεται το επίδομα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους
04:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
03:00