ΣΠΟΡ

Στην Αττάλεια της Τουρκίας εγκλωβισμένοι διεθνείς αστέρες του ποδοσφαίρου

Στην Αττάλεια της Τουρκίας εγκλωβισμένοι διεθνείς αστέρες του ποδοσφαίρου
Twiiter / @EtooCharityM

Εγκλωβισμένοι στην Τουρκία είναι μεγάλοι άσοι του ποδοσφαίρου, όπως οι Πουγιόλ, Ντέκο, Εσιέν, Αμπιντάλ. Θα έδιναν απόψε φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα στο στάδιο της πόλης, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σαμουέλ Ετόο. Με αναρτήσεις τους το πρωί του Σαββάτου ο Εσιέν με τον Απιά καθησύχασαν πάντως τους φίλους τους, ότι όλα είναι καλά.

Τα γεγονότα όμως στην Τουρκία τους πρόλαβαν και όσοι ήδη είχαν ταξιδέψει στην Τουρκία, είναι αυτή την στιγμή εγκλωβισμένοι στην Αττάλεια και στο ξενοδοχείο τους, δίχως όμως να φαίνεται να διατρέχουν κάποιον άμεσο κίνδυνο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Μίκαελ Εσιέν, δημοσίευσε φωτογραφία από την πισίνα του ξενοδοχείου τους, όπου παίρνει το πρωινό του μαζί με τον Γκανέζο πρώην άσσο Στεφάν Απιά και δεν μοιάζουν ανήσυχοι.

essien1


(Πηγή: Insragram)

Ακολούθησε και σχετική ανάρτηση του Στεφάν Απιά, που απαντά σε φίλο του ότι είναι όλοι καλά.

appiah2


(Πηγή: Instagram)

Σε άλλη ανάρτηση χθεσινοβραδυνή του Ντέκο υπάρχει φώτο από το επίσημο δείπνο, που προφανώς έγινε λίγη ώρα πριν τα συνταρακτικά γεγονότα στην Τουρκία.

deco1


(Πηγή: Instagram)

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έχουν στους λογαριασμούς τους αναρτήσεις για το ταξίδι τους και την αναμνηστική φωτογραφία, δίχως πάντως μέχρι αυτή την ώρα να έχουν κάνει κάποια καινούργια ανάρτηση και σχόλιο για τις εξελίξεις στην γειτονική χώρα. Από το πρωί πάντως υπάρχουν σχόλια χρηστών, που ανησυχούν για την υγεία των παικτών, προσεύχονται να είναι καλά ή τους παροτρύνουν με την πρώτη ευκαιρία να φύγουν.

puyol2


(Πηγή: Instagram)

Μέσι, Μπενζεμά, Μαραντόνα, Τσάβι, Μουρίνιο επρόκειτο να ταξιδέψουν σήμερα στην Τουρκία για αυτό τον αγώνα, που θα παρακολουθούσε σύμφωνα με τις πληροφορίες και ο ίδιος ο πρόεδρος Ερντογκάν.

appiah1


(Πηγή: Instagram)

Και η Μπαρτσελόνα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, αναφέροντας ότι ο Ινιέστα και ο Μέσι είναι στην Ισπανία, ενώ ο Αρντά Τουράν και οι πρώην "μπλαουγκράνα" ασφαλείς στην Αττάλεια.

barcaannounce


(Πηγή: Twitter)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ