ΣΠΟΡ

«Γκέλα» στο 94' για την ΑΕΚ στις Σέρρες - Με 10 από το 65' έπαιζε ο Πανσερραϊκός

«Γκέλα» στο 94' για την ΑΕΚ στις Σέρρες - Με 10 από το 65' έπαιζε ο Πανσερραϊκός
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM/Eurokinissi Sports

Από μία λάθος έξοδο του Αθανασιάδη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανσερραϊκός των 10 παικτών (αποβολή Μπέργκστον στο 65΄) ισοφάρισε 2-2 την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League

Για τους πρωταθλητές σκόραραν οι Ρότα (16'), Γκασία (45'), ενώ και τα δύο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Θυμιάνης στο 36' και το 90+4'.

Με ηγέτη τον Στίβεν Τσούμπερ ο οποίος είχε άμεση συμμετοχή και στα δύο γκολ της ομάδας του, η Ένωση προσπάθησε να αποφύγει ένα δεύτερο «σοκ» μετά την ισοπαλία (2-2) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του για άλλη μια φορά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιώργος Αθανασιάδης. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων πραγματοποίησε άστοχη έξοδο χάνοντας τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Θυμιάνης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Κίτρινες: Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Θυμιάνης, Σοφιανός, Ντανκερλούι - Γαλανόπουλος, Μουκουντί, Τσούμπερ, Μάνταλος

Κόκκινη:
Μπέργκστρομ (65')

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κάτσικας, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Ντανκερλούι, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Σοφιανός (58΄ Τομάς), Μούργος, Χατζηστραβός (66΄ Γκοτζαμανίδης), Άλεκσιτς.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γαλανόπουλος (60΄ Μάνταλος), Γιόνσον (46΄ Σιμάνσκι), Ελίασον, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ