ΣΠΟΡ

Αυστραλία: Δηλητηριώδες φίδι διέκοψε τον αγώνα του Ντομινίκ Τιμ στο Μπρισμπέιν

Αυστραλία: Δηλητηριώδες φίδι διέκοψε τον αγώνα του Ντομινίκ Τιμ στο Μπρισμπέιν
AP

Ένα απρόοπτος και πολύ επικίνδυνος επισκέπτης στο τερέν του γηπέδου του τένις στο Μπρισμπέιν στην Αυστραλία, στάθηκε αφορμή για την προσωρινή διακοπή του αγώνα, ανάμεσα στον 30χρονο τενίστα Ντομινίκ Τιμ και του 20χρονου αντιπάλου του Τζέιμς Μακ Κέιμπ.

Ένα ανατολικό καφέ φίδι έκανε βόλτα στο κορτ και έφερε προσωρινή διακοπή στον αγώνα του Ντομινίκ Τιμ με τον Αυστραλό Τζέιμς ΜαΚέιμπ για τον 1ο γύρο των προκριματικών στο 250άρι τουρνουά του Μπρισμπέιν.

Αναλυτικότερα ένα φίδι μήκους 50 εκατοστών από τα πιο θανατηφόρα ερπετά της Αυστραλίας, βρέθηκε στο κορτ και χρειάστηκε να φτάσει στο γήπεδο του τένις ειδικός στα φίδια προκειμένου να το πιάσει και να το απομακρύνει από το σημείο.

Όπως έγινε γνωστό το δηλητήριο του περιέχει ένα θανατηφόρο κοκτέιλ δηλητηρίων, το πιο ισχυρή είναι μια νευροτοξίνη, η οποία παραλύει τα νεύρα της καρδιάς, των πνευμόνων και του διαφράγματος, πνίγοντας το θύμα, που μπορεί να πεθάνουν μέσα σε 30 λεπτά από καρδιακή ανακοπή.

«Πραγματικά αγαπώ τα ζώα ειδικά τα εξωτικά. Αλλά μου είπαν ότι αυτό ήταν πραγματικά ένα δηλητηριώδες φίδι και ήταν κοντά στο . Ήταν μια επικίνδυνη κατάσταση. Είναι κάτι που δεν μου έχει συμβεί ξανά, σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσω», είπε ο Ντομινίκ Τιμ μετά το τέλος του αγώνα τον οποίο κέρδισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ