Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2-0: Μισός, αλλά... αλύγιστος στη Λεωφόρο
Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, αλλά με πολύ καλή διαχείριση των αμέτρητων «βασικών» απουσιών που είχε, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 την ομάδα της Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.
Ετσι ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ, μία εβδομάδα πριν από τον μεταξύ τους, «μεγάλο» αγώνα στην Τούμπα (28/1). Οι Αϊτόρ στο 50' και Γεντβάι στο 74' σημείωσαν τα «πράσινα» γκολ, έμεινε με δέκα παίκτες στο 90' ο Αστέρας με την αποβολή του Αλάγκμπε.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (86’ Λημνιός), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν (86’ Ακαϊντίν), Κώτσιρας, Μαντσίνι, Μπερνάρ (86’ Ζέκα), Βέρμπιτς (27’ λ.τρ. Αϊτόρ), Σπόραρ (61’ λ.τρ. Τσόκαι).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης (86’ Άλβαρες), Μουνάφο (72’ Γιαμπλόνσκι), Αλάγκμπε, Καλτσάς (72’ Μπαρτόλο), Σουρλής (58’ Ζουγλής), Σίτο (46’ Ρεγκίς), Μάντζης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-5: Βραδιά Πόνσε με... ρεκόρ στη Super League
Βόλος - ΠΑΟΚ 1-5: Εύκολη νίκη - κορυφής για τον «Δικέφαλο» στη Super League
Παραλίες Αττικής: Σε ποιες απαγορεύεται η κολύμβηση για λόγους δημόσιας υγείας
05:00
Αμειβόμενη μαθητεία σε επτά σχολές για τον τουρισμό - Ποιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αιτήσεις
04:00
Οι πληρωμές επιδομάτων από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 7 Αυγούστου
03:00
Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι τις συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00