ΣΠΟΡ

ΑΕΚ - ΟΦΗ 2-0: «Καθάρισε» πάλι ο Πόνσε

ΑΕΚ - ΟΦΗ 2-0: «Καθάρισε» πάλι ο Πόνσε
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Εζέκιελ Πόνσε έχει πάρει... από το χέρι την ΑΕΚ και την οδηγεί στην κορυφή. Μετά τα τρία γκολ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε άλλα δύο (28’, 67’) οδηγώντας τον «Δικέφαλο» στη νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ στην OPAP Arena, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί ωστόσο έφυγαν με άδεια χέρια από τη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Τομ φαν Βέερτ (90’+6’) να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Έτσι, η μεν ΑΕΚ πήρε τη νίκη που την έφερε μόνη πρώτη και περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για να μάθει αν θα μείνει εκεί σε τριπλή ισοβαθμία (σε περίπτωση «Χ») ή αν θα πέσει δεύτερη (σε περίπτωση που κάποιος κερδίσει). Ο δε ΟΦΗ δύσκολα θα προλάβει την εξάδα, έχοντας μια νίκη στα 13 τελευταία παιχνίδια του.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Πήλιος, Μάνταλος - Ριέρα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Πήλιος, Κάλενς, Βίντα, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς (74’ Φερνάντες), Πινέδα (74’ Μάνταλος), Άμραμπατ (74’ Ελίασον), Τσούμπερ (74’ Αραούχο), Πόνσε (85’ Φαν Βέερτ).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Σωτηρίου, Λάρσον, Θοράρινσον, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Γκαγέγκος, Γκλάζερ (77’ Μεγιάδο), Μπάκου (65’ Ντίκο), Μπάκιτς (77’ Αποστολάκης), Αμπάντα (46’ Ριέρα), Λουίζ Φελίπε (73’ Θεοδοσουλάκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ