Ότο Ρεχάγκελ: Τραγουδά τον Εθνικό ύμνο σε άπταιστα ελληνικά
Ο Ότο Ρεχάγκελ ο πρώην προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου που έχει συνδέσει το όνομά του με τη χώρα μας μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία στο Euro 2004 τραγούδησε τον εθνικό ύμνο σε αψεγάδιαστα ελληνικά.
Ο 85χρονος πλέον Ότο, ο οποίος δηλώνει πως δεν ξεχνά ποτέ τα χρόνια που έζησε στη χώρα μας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή EQ της Έλενας Παπαβασιλείου στο Action24 το βράδυ της Τετάρτης (7/2).
Μάλιστα, ο «Ρεχακλής» δεν δίστασε να τραγουδήσει μαζί με την Έλενα Παπαβασιλείου τις πρώτες στροφές από τον ελληνικό εθνικό ύμνο.
ΚΟΣΜΟΣ
Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ: Οι περιορισμοί στο ιρανικό πετρέλαιο ενδέχεται να χαλαρώσουν
15:04
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Instant Win: Μοναδική εμπειρία διασκέδασης από την Allwyn – Κέρδη έως 500 ευρώ στη στιγμή σε χιλιάδες τυχερούς με δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
14:57
ΚΟΣΜΟΣ
Για «αχάριστους συμμάχους» μιλούν οι ΗΠΑ και προειδοποιούν το Ιράν με σκληρές επιθέσεις - Η Τεχεράνη κλιμακώνει τα αντίποινα σε Κόλπο και Ισραήλ
14:56
CULTURE
Η επιστροφή του Τομ Χόλαντ στο πρώτο τρέιλερ του «Spider-Man: Brand New Day» (vid)
14:54
ΚΟΣΜΟΣ