Βρούτσης για οπαδικά επεισόδια στο Βερολίνο: Ουδείς Έλληνας νοσηλεύεται ή συνελήφθη
Επί ποδός η γερμανική αστυνομία (φωτογραφία αρχείου)
AP Photo/Markus SchreiberΚανένας Έλληνας φίλαθλος δεν συνελήφθη για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Βερολίνο λίγο πριν τον τελικό της Euroleague, ούτε νοσηλεύεται, όπως επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος βρίσκεται στη γερμανική πόλη και παρακολουθεί τους αγώνες.
Παράλληλα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η ελληνική πρεσβεία από τις γερμανικές Αρχές, όσοι είχαν προσαχθεί για εξακρίβωση στοιχείων έχουν αφεθεί ελεύθεροι και όσοι νοσηλεύονταν έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και έχουν πάρει εξιτήριο.
Υπενθυμίζεται ότι, τα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα σε σταθμό του Βερολίνο με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να δίνει μάχη για την ζωή του, άλλοι δύο να τραυματιστούν σοβαρά και ακόμη εννέα ελαφρύτερα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς σε σταθμό του μετρό – Ένας σοβαρά τραυματίας
«Βροχή» πυραυλικών επιθέσεων από το Ιράν - Εννέα νεκροί από χτύπημα στην Ιερουσαλήμ
16:07
Μήνυμα Πεζεσκιάν σε ΗΠΑ-Ισραήλ: Θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις στις εχθρικές βάσεις
15:55
Νεκρός ο πρώην πρόεδρος του Ιράν Αχμαντινετζάντ από ισραηλινές επιδρομές
15:43
Ο ΟΠΕΚ αυξάνει την παραγωγή πετρελαίου εν μέσω κλιμάκωσης των χτυπημάτων στη Μέση Ανατολή
15:43