Conference League: Ακυρώνονται εισιτήρια φιλάθλων του Ολυμπιακού - Τι συνέβη
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έκανε δεκτά όλα τα εισιτήρια για τον τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (29/5) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στο γήπεδο της ΑΕΚ.
Ειδικότερα, φίλαθλοι του Ολυμπιακού προμηθεύτηκαν με παράτυπο τρόπο 600 περίπου «μπλε» εισιτήρια μέσω Ιταλών φιλάθλων και όχι μέσω του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα.
Η Ελληνική Αστυνομία, με δεδομένη την πληρότητα του γηπέδου, εξασφάλισε χώρο για 300 άτομα, ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχώρησε στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως προαναφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες ανάμεσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Conference League: «Νεκρή πόλη» η Νέα Φιλαδέλφεια - Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά ο «χάρτης» πληρωμών
02:00
Ποια η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων - Υποχρεώσεις και οδηγίες προς τις επιχειρήσεις
01:00
Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών μέσω IRIS - Τι ισχύει για τις εμπορικές πληρωμές
00:30
Η ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων στη Γροιλανδία δεν αλλάζει κάτι για τον Τραμπ, λένε οι ΗΠΑ
23:57