Ο Στρουφ απέκλεισε τον Τσιτσιπά στο τουρνουά του Χάλε
Ένα μπρέικ σε κάθε σετ αποδείχθηκε αρκετό στον Γιάν Λέναρντ Στρουφ να «λυγίσει» τον Στέφανο Τσιτσιπά στο τουρνουά του Χάλε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά για πρώτη φορά στην καριέρα του.
Ο 34χρονος Γερμανός (νο41) έκανε ένα εξαιρετικό ματς με μόλις 5 αβίαστα λάθη (την ώρα που ο Έλληνας πρωταθλητής είχε 17) κι έφτασε τις 21 νίκες στη σεζόν.
Ο Στρουφ είχε το 84% των πόντων του (26/31) από το πρώτο σερβίς κι το 73% απ’ το δεύτερο (16/22) παίρνοντας «κεφάλι» στο 5ο γκέιμ, όταν έκανε το πρώτο μπρέικ. Στο δεύτερο σετ ο Στρουφ έκανε ξανά μπρέικ στο 5ο γκέιμ και κρατώντας το σερβίς του πήρε την πρόκριση στους «8».
Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Νο1 του κόσμου Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος νίκησε νωρίτερα τον Φαμπιάν Μαροζάν με 6-4, 6-7(4), 6-3.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δύσκολη πρόκριση για Τσιτσιπά στο τουρνουά του Χάλε
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Νέο κύμα βροχόπτωσης στην Αττική - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
16:15
Τριμερής Φον Ντερ Λάιεν, Μερτς και Βέβερ για την Ουκρανία και τη χρήση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
15:56
Νεοζηλανδή ρεπόρτερ δέχεται «επίθεση» από γλάρο - Δείτε το βίντεο (vid)
15:51