Σοβαρά επεισόδια και πετροπόλεμος ανάμεσα σε οπαδούς της Μπεσίκτας και της Γαλατά (vid)
Με το αριστερό και τους χειρότερους οιωνούς ξεκινά η ποδοσφαιρική χρονιά στην Τουρκία, αν κρίνει κανείς από το χάος που επικράτησε στην Εθνική Οδό που οδηγεί από την Κωνσταντινούπολη, στο Ικόνιο.
Οι τουρκικές ποδοσφαιρικές Αρχές πίστεψαν ότι επιλέγοντας το ουδέτερο Ικόνιο για τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ, θα γλίτωναν από δυσάρεστες καταστάσεις. Έκαναν, όμως, λάθος. Οπαδοί της Γαλατά έστησαν καρτέρι σε πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς της Μπεσίκτας και το έκαναν καλοκαιρινό, για να έρθει λίγο αργότερα ανάλογη απάντηση.
Οι χούλιγκαν των δύο ομάδων επιδόθηκαν για αρκετή ώρα σε πετροπόλεμο, μετατρέποντας την Εθνική Οδό σε πεδίο μάχης.
ΧΡΗΜΑ
Έως τις 30 Απριλίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού
01:00
ΧΡΗΜΑ
ΕΝΦΙΑ : Πού θα βρείτε αναρτημένα τα εκκαθαριστικά - Ποια τα νέα δεδομένα
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
«Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο» λέει η Μελόνι
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ 17Η ΜΕΡΑ: Στο κόκκινο η κόντρα ΗΠΑ - ΕΕ για τα Στενά του Ορμούζ - Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
23:54
ΕΛΛΑΔΑ