Euro 2024: Άνοιξαν οι ουρανοί στο Ντόρτμουντ - Βροχή και χαλάζι διέκοψαν το Γερμανία - Δανία
Ένα καλοκαιρινό μπουρίνι που συνοδεύτηκε και από έντονη χαλαζόπτωση στάθηκαν αρκετά για να διακόψουν την αναμέτρηση στο «Signal Iduna Park» του Ντόρτμουντ, όπου η διοργανώτρια Γερμανία αντιμετωπίζει την αξιόμαχη Δανία.
Ξαφνικά και ενώ τα «πάντσερ» πίεζαν για να ανοίξουν το σκορ, η βροχή που έπεφτε από νωρίς έγινε έντονη και περίπου στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, ο διαιτητής αποφάσισε την προσωρινή διακοπή, καθώς τεράστια κομμάτια χαλαζιού άρχισαν να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο.
Τελικά ο αγώνας άρχισε ξανά μετά από περίπου 20 λεπτά και αφού η μπόρα και το χαλάζι είχαν σταματήσει τη δράση τους.
Ωστόσο, οι άνθρωποι του γηπέδου χρειάστηκαν να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες με όσα μέσα διέθεταν για να καθαρίσει ο αγωνιστικός χώρος και να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Αντίθετα, δεν φάνηκε να πτοούνται οι φίλαθλοι στις εξέδρες, αρκετοί εκ των οποίων μάλλον ευχαριστήθηκαν ένα δροσερό καλοκαιρινό ντους.
SPONSORED
Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν προγράμματα άσκησης σε 4 πάρκα για παιδιά, ενήλικες και ΑμεΑ - Το πρόγραμμα
05:00
Νέα ρύθμιση 72 δόσεων: Που καθορίζεται το ποσό ελάχιστης δόσης - Ποιοι μένουν εκτός
04:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 70.000 επιταγές των παιδικών κατασκηνώσεων
03:00
ΔΥΠΑ: Ξεκινούν την Δευτέρα 25/05 οι αιτήσεις εισαγωγής σπουδαστών στο ΕΚΕΚ ΑμεΑ
02:00