ΣΠΟΡ

Νεκρός από τέιζερ αστυνομικού πρώην παίκτης της Άστον Βίλα

Νεκρός από τέιζερ αστυνομικού πρώην παίκτης της Άστον Βίλα
Πανηγυρίζοντας το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (φωτογραφία αρχείου) Action Images via Reuters

Νεκρός έπεσε ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Premier League, από αστυνομικό, ο οποίος επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει με τέιζερ.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη, στην περιοχή του Τέλφορντ, με θύμα τον πρώην παίκτη της Άστον Βίλα Ντάλιαν Άτκινσον.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, οι αρχές στο Τέλφορντ ανταποκρίθηκαν σε κλήση έκτακτης ανάγκης τα ξημερώματα της Τρίτης και έσπευσαν στο σημείο-που βρίσκεται περί τα 130 μίλια βορειοδυτικά του Λονδίνου.

«Με την άφιξη των αστυνομικών, ένας 48χρονος ακινητοποιήθηκε με τέιζερ και στη συνέχεια του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όμως δεν κατέστη δυνατό να τον επαναφέρουν κι έτσι ανακοινώθηκε ο θάνατός του στις 3 τα ξημερώματα».

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο θάνατος του Άτκινσον διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία, από την οποία δεν έχουν γίνει άλλα σχόλια.

Ο Ντάλιαν Άτκινσον είχε 114 συμμετοχές με τη φανέλα της Άστον Βίλα, έχοντας πετύχει 38 γκολ, ενώ αγωνίστηκε ακόμη με τις Ίπσουιτς, Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ είχε αγωνιστεί και εκτός Αγγλίας στις Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μετς, Φενερμπαχτσέ.

Κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν το γκολ που πέτυχε στον τελικό του League Cup του 1994 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πανηγυρίζοντας μάλιστα με τους «χωριάτες» και τον τίτλο.

Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός του τα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα θλίψης, ενώ το #Dalian έγινε γρήγορα trend στο Twitter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ