Ντρισμπιώτη: Ύψιστη τιμή να κρατώ τη σημαία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς
H Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
INTIME SPORTSΜε ένα συγκινητικό μήνυμα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την επιλογή της ως σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούμπο.
Η κ. Ντρισμπιώτη αναφέρει πως γέμισε με συγκίνηση και υπερηφάνεια από την απόφαη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πως αποτελεί ύψιστη τιμή «για κάθε αθλήτρια και για κάθε αθλητή, το να κρατάει τη σημαία της χώρας του στην τελετή έναρξης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην ιστορία του κόσμου».
«Τέτοιες στιγμές τα όνειρα, οι προσδοκίες, οι κόποι και οι αγώνες μιας ζωής ολόκληρης αφιερωμένης στον Αθλητισμό περνούν αστραπιαία από το μυαλό, αλλά αμέσως οι ανάγκες της προετοιμασίας σε προσγειώνουν στις απαιτήσεις των ημερών που έρχονται», αναφέρει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη οι σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Πυροσβεστική: Σε «κίτρινο συναγερμό» σήμερα Κυριακή 36 περιοχές της χώρας
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (23 Αυγούστου)
06:30
Αντίστροφη μέτρηση για τα προγράμματα «Ανακαίνιση Κατοικίας» & «Σπίτι μου ΙΙ»
06:00
ΑΑΔΕ - IRIS: Τι ισχύει για μεταφορές χρημάτων και χαρτζιλίκι - Το αφορολόγητο των 800.000 ευρώ
05:00