Ρίο 2016: Δελεαστική πρόταση Μπολτ για μονομαχία με τον Γουέιντ Βαν Νίκερν
Ο Γουσέιν Μπολτ πέταξε το γάντι στον Γουέιντ Βαν Νίκερν, λέγοντας πως ο ίδιος θα ήθελε να... αναμετρηθούν σε μια κούρσα 300μ., και σε περίπτωση που ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ρίο στα 400μ. αποδεχθεί την πρόκληση, τότε μάλλον θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη μονομαχία του αιώνα στα σπριντ.
Ο επτά φορές χρυσός Ολυμπιονίκης από τη Τζαμάικα, και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ τόσο στα 100μ., όσο και στα 200μ., παρακολούθησε την εκπληκτική κούρσα του Νοτιοαφρικανού Βαν Νίκερν τα ξημερώματα της Κυριακής κι, όπως όλος ο πλανήτης, εντυπωσιάστηκε κι αυτός από τη συντριβή του παγκοσμίου ρεκόρ.
Ο Γιουσέιν Μπολτ, αφού μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Νοτιοαφρικανό χρυσό ολυμπιονίκη, αποκάλυψε πως πίστευε πως ο φαν Νίκερν είναι ο μόνος που μπορεί να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ. και μάλιστα του το είχε εκμυστηρευτεί όταν είχαν συναντηθεί πριν από μερικούς μήνες στη Τζαμάικα.
Όμως ο Τζαμαικανός σπρίντερ έδειξε τα... δόντια του όταν του επισημάνθηκε ότι ο φαν Νίκερν θα μπορούσε να τον νικήσει στα 200μ., δεδομένου ότι στην κούρσα του τελικού διένυσε την συγκεκριμένη απόσταση σε 19.94 δευτερόλεπτα.
«Δεν ανησυχώ... Δεν μπορεί να με νικήσει στα 200μ», είπε χαρακτηριστικά ο Μπολτ και εξέφρασε την επιθυμία να τον συναγωνιστεί στα 300μ. «εφόσον ο προπονητής μου το επιτρέψει»
SPONSORED
Όμιλος Fourlis: Σημαντική αύξηση πωλήσεων στο Α’ Τρίμηνο 2026
00:00
Πάρκαρε στο κέντρο της Νέας Υόρκης, άνοιξε την πόρτα, έπεσε σε υπόνομο και σκοτώθηκε
23:57
AEGEAN: Σε θετική τροχιά οικονομικά μεγέθη και επιβατική κίνηση στο Α' τρίμηνο του 2026
23:50
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ καταδικάζει την επίθεση σε τέμενος στο Σαν Ντιέγκο
23:48