Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση για τον Τσιτσιπά στον 3ο γύρο του μονού - Στις κερκίδες ο πρωθυπουργός
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Παρίσι
INTIME SPORTS / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΚαθόλου εύκολη δεν ήταν η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ολυμπιακό πρόγραμμα των Αγώνων του Παρισιού. Ο Έλληνας τενίστας δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στον Βέλγο Ζιζού Μπερχς, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 2-1 σετ και το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι έχοντας υψηλές βλέψεις πήρε στο τάι μπράικ το πρώτο σετ με 7-6, στο δεύτερο... δεν υπήρχε στο κορτ με τον Μπερχς να κάνει επίδειξη δύναμης και με 6-1 να ισοφαρίζει.
Στο τρίτο, όμως, ο Τσιτσιπάς «πήρε το αίμα του πίσω»... και απαντώντας με τον ίδιο τρόπο (6-1) έκλεισε το παιχνίδι με 2-1 σετ και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό, Ντάνιελ Έβανς (νο 59 στον κόσμο).
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γεραπετρίτης: Ιστορικές οι σχέσεις Ελλάδας - Λιβύης - Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
18:15
ΚΟΣΜΟΣ
Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν στην Ινδία - Υπέγραψε σειρά από συμφωνίες με τον Μόντι
18:06
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χαρίτσης κατά Τσίπρα: «Ορισμός πολιτικής αποτυχίας η εκλογική συντριβή του το 2023»
17:57
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΟΠΥΥ: Η καταγγελία που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων
17:53
ΕΛΛΑΔΑ