ΣΠΟΡ

Ρίο 2016: «Υποκλίθηκε» στον Νεϊμάρ ο Μπολτ

Ρίο 2016: «Υποκλίθηκε» στον Νεϊμάρ ο Μπολτ
Ο Τζαμαίκανός γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει η κατάκτηση ενός χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, γι αυτό και έσπευσε να συγχαρεί τον Νειμάρ (φωτογραφία αρχείου) REUTERS/Alessandro Bianchi

Το... καπέλο του στον βραζιλιάνο άσο του ποδοσφαίρου, Νεϊμάρ, έβγαλε ο Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος έσπευσε να τον συγχαρεί την εθνική ομάδα της Βραζιλίας για την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου.

Ο εννιά φορές χρυσός ολυμπιονίκης, τιτίβισε συγχαρητήρια στην παρέα του Νεϊμάρ, λίγο μετά τη λήξη του τελικού ανάμεσα στη Βραζιλία και την Γερμανία, που κρίθηκε στα πέναλτι με νικήτρια την Σελεσάο.

Όμως, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, απαλλαγμένος από κάθε άγχος, είπε να ευχαριστηθεί του Ολυμπιακούς Αγώνες και φαίνεται πως παρακολούθησε ολόκληρο τον αγώνα, αφού κατά τη διάρκειά του μοιραζόταν με τους ακολούθους του στο Twitter φωτογραφίες και βίντεο από το γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι λίγο μετά τη λήξη του τελικού του ποδοσφαίρου, στο ίδιο γήπεδο, ο Γιουσέιν Μπολτ κρέμασε στο στήθος του το ένατο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, αυτό που κατέκτησε με την ομάδα της Τζαμάικα στα 4x100 των ανδρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ