Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η 12χρονη Αρετή η νεότερη αθλήτρια της ελληνικής αποστολής
Ανανεώθηκε:
Η 12χρονη Αρετή
ΕΡΤΗ νεαρότερη αθλήτρια της ελληνικής αποστολής που ήδη βρίσκεται στην Γαλλία για την διεξαγωγή των παραολυμπιακών αγώνων είναι η 12χρονη Αρετή.
Το κορίτσι από την Θεσσαλονίκη που έχει κάνει εντατική προετοιμασία για να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, δεν κρύβει την χαρά της.
Πρωταθλήτρια στα 50 μέτρα ύπτιο στην κατηγορία S1, η 12χρονη Αρετή θα είναι μία από τις 13 Ελληνίδες αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024.
«Νιώθω ήρεμη και χαρούμενη», δήλωσε η αθλήτρια του Ηρόδικου Θεσσαλονίκης, η οποία θα ταξιδέψει στο Παρίσι πριν καν ξεκινήσει το Γυμνάσιο.
Η ίδια περιγράφει τα συναισθήματά της την ώρα που βρίσκεται στο νερό, τη μεγάλη της αγάπη, ενώ αποκάλυψε ότι όλα ξεκίνησαν μόλις πριν από δύο χρόνια.
Η Ελλάδα εκπαιδεύεται από τις ΗΠΑ στις επιστροφές παράνομων μεταναστών
18:29
Σενάριο πλήγματος σε δεξαμενόπλοιο από drone σε άσκηση του Λιμενικού στην Ελευσίνα
18:21
Καρδίτσα: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος ως συνεργός του καθ' ομολογίαν δολοφόνου του τραγουδιστή
18:15
Την τελευταία φωτογραφία του Αλί Χαμενεΐ έδωσαν στη δημοσιότητα ιρανικά ΜΜΕ (pic)
18:07