Γερμανία: Τραυματίστηκαν 25 άτομα στους πανηγυρισμούς για την άνοδο του Αμβούργου
Η πυροσβεστική υπηρεσία του Αμβούργου ανακοίνωσε ότι 25 άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες βράδυ (Σάββατο 10/5) στο «Φολκσπαρκστάντιον», συμπεριλαμβανομένου ενός που βρισκόταν «μεταξύ ζωής και θανάτου», στην διάρκεια των πανηγυρισμών για την άνοδο της ομώνυμης ομάδας στην Bundesliga.
Περίπου στις 23:20 (ώρα Ελλάδας) το Αμβούργο «κλείδωσε» την επιστροφή του στα «μεγάλα σαλόνια», χάρη στην επικράτησή του επί της Ουλμ στο «Φολκσπαρκστάντιον» με 6-1, σε αναμέτρηση για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας, παρουσία 56.500 θεατών.
«Μετά το σφύριγμα της λήξης, ποδοσφαιρόφιλοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ως αποτέλεσμα, ορισμένοι φίλαθλοι τραυματίστηκαν» αναφέρει η πυροσβεστική υπηρεσία του Αμβούργου στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί και προσθέτει: «Από τότε, 44 άτομα έχουν λάβει ιατρική περίθαλψη. Πέντε άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, 19 σοβαρά και ένα άτομο είναι ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο».
Το Αμβούργο υποβιβάστηκε στη Β΄ κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του το 2018 και κατάφερε να επιστρέψει στην Bundesliga στην έβδομη προσπάθειά του.
ΥΠΕΞ Ιράν: Η δολοφονία μεμονωμένων αξιωματούχων «δεν θα κλονίσει ουσιαστικά το σύστημα»
22:25
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 1.478.000 ευρώ
22:12
Πρόεδρος Βουλής Ιράν: «Τα Στενά του Oρμούζ δεν θα επιστρέψουν στο προπολεμικό καθεστώς»
22:02
Εκοιμήθη ο Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας Β'
21:51